Anot prokuroro, R. Blake'as nekentė savo žmonos ir pats ją sušaudė, nes negalėjo rasti žmogaus, kuris būtų galėjęs nusikaltimą įvykdyti už užmokestį. Remiantis kaltinamuoju raštu, 71 metų aktorius, aštuntajame dešimtmetyje išgarsėjęs vaidmeniu TV seriale "Baretta", 2001-ųjų gegužę po bendro apsilankymo restorane automobilyje nušovė savo 44 metų žmoną Bonny. R. Blake'as tai neigia.

Aktoriaus advokatas Aukščiausiame teisme Los Andžele argumentavo, kad nerasta DNR pėdsakų, pirštų atspaudų ar kitų įrodymų, jog jo ginamasis galėtų būti susijęs su nužudymu.

Kaip pirmadienį pranešė JAV stotys, procesas prieš penkių moterų ir septynių vyrų prisiekusiųjų žiuri gali užsitęsti daugiau kaip penkis mėnesius. R. Blake'as, kuris proceso pradžią stebėjo šaltai, yra paleistas už 1,5 milijono dolerių (1,13 milijono eurų) užstatą. Prieš tai jis įvairiuose interviu tvirtino, kad žudikas gali būti vienas buvusių jo žmonos meilužių. Ji esą yra įsiutinusi daug vyrų ir taip įgijusi priešų.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją