Sekmadienį savo aikštelėje "Ulker" krepšininkai 60:69 nusileido taip pat aštuntąją pergalę iškovojusiai Stambulo "Efes Pilsen" komandai.

Iš lietuvių sėkmingiausiai žaidė Saulius Štombergas, pelnęs 8 taškus, o Virginijus Praškevičius ir Eurelijus Žukauskas (9 atkovoti kamuoliai) į varžovų krepšį įmetė po 4 taškus.

Rezultatyviausiai "Ulker" ekipoje žaidė Serkanas Erdoganas ir Dionas Gloveris, pelnę atitinkamai 13 ir 10 taškų. Nugalėtojų gretose išsiskyrė Henrys Domercantas ir Ermalas Kurtoglu, įmetę atitinkamai 21 ir 18 taškų.

Po devynių turų keturiolikos komandų turnyre trivaldystė - pirmauja po 8 pergales iškovojusios trys Stambulo ekipos - "Efes Pilsen", "Ulker" bei "Besiktas".

Nepasisekė ir Mariaus Janišiaus Bandirmos "Banvitspor" klubui, kuris svečiuose 59:65 nusileido Ankaros "Turk Telekom" ekipai. Po šio susitikimo abi komandos turi po tris pergales ir su kartu su Stambulo "Galatasaray" krepšininkais dalijasi 9-11 vietas.

M.Janišius ir Gorkemas Ersinas į aikštės šeimininkų krepšį įmetė po 15 tašku bei buvo rezultatyviausi "Banvitspor" gretose. 16 taškų nugalėtojams pelnė Willie Deanas, 14 - Šemsettinas Bašas.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją