„Iš pradžių nusivežiau aktorę pasimatuoti batų, bet jai pasirodė nepatogūs, galbūt dėl kelties. Nusprendėm batus siūti, norėjosi ir kitokios spalvos, <..>o man kilo mintis pačiai pasimatuoti. Nusipirkau, nes man buvo labai patogūs. Nors aukštakulnių nenešioju kasdien, patiko forma ir kulno santykis su batu“, - pasakojo Diana, kurios spintoje puikuojasi net trys vienodų batų poros.

Rudenį dizainerė viešėjo Paryžiuje ir kadangi viena batų pora jau buvo sudėvėta, kelionei ji nusprendė įsigyti kitą.

„Kadangi jie nebuvo brangūs, pagalvojau, kad užbėgsiu į parduotuvę, ir beveik nesimatavus labai greitai nusipirkau antrą batų porą. Tik atskridusi į Paryžių pastebėjau, kad skiriasi dydžiai - vienas 40 kitas – 41“, - pasakojo dizainerė.

Kadangi lagamine buvo tik sportiniai bateliai, aukštakulnius teko pranešioti. Grįžusi į Lietuvą po penkių dienų Diana sėkmingai pakeitė batus ir įsigijo trečią jų porą.

Šia batai D. Kuzmickaitei labiausiai patinka dėl patogumo: tvirtas kulnas, padedantis išlaikyti elegantišką laikyseną; juoda spalva, tad lengva pritaikyti prie bet kokios aprangos; patogūs, tad nepavargsta kojos.

„Aukštakulnių turiu labai daug. Kažkada gyvenau Amerikoje ir ten vaikščiodavau tik su aukštakulniais, kurie dabar į lentyną sudėti ir stebina svečius“, - juokėsi dizainerė.

Teko girdėti, kad moterys, nuolat avinčios aukštakulnius, vėliau nebegali avėti lygiapadžių, nes joms nebepatogu, trūksta pakulnės, pasikeičia eisena.

„Dabar esu linkusi nešioti žemakulnius. Yra kažkokie periodai, kuomet norisi aukštakulnių, kuomet lygiapadžių, bet pavyzdžiui, mano mama yra iš tų moterų, kurios taip sako. Net jos šlepetės yra su kulniuku“, - teigė D. Kuzmickaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją