„Džiaugiuosi, galėdamas pasveikinti jaunuosius sportininkus.

Linkiu, kad sportinius pasiekimus derintumėte su mokymosi rezultatais ir sėkmingai pasirinktumėte savo gyvenimo kelią. Noriu padėkoti treneriams už daugiametį pasišventimą, padedantį ugdyti stipriąsias mokinių savybes. Visi turime dėti pastangas, kad gerėtų jaunų gabių talentų ugdymo sąlygos,“ – sakė švietimo ir mokslo ministras Gintaras Steponavičius, sveikindamas renginio dalyvius.

Šiais metais pirmą kartą buvo apdovanoti ir sportininkų ugdymo centrai. Siekiant įvertinti sporto mokymo įstaigų ir centrų veiklą bei gerinti sportininkų rengimo kokybę, vyko sportininkų ugdymo centrų konkursas, kurį organizavo Lietuvos savivaldybių sporto mokymo įstaigų vadovų asociacija, Kūno kultūros ir sporto departamentas prie Lietuvos Respublikos Vyriausybės ir Lietuvos savivaldybių padalinių vadovų asociacija.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją