O kokios dienos bus trečiadienis, ketvirtadienis ir penktadienis? Be abejo – romantiškos. Žavios kaip niekada. Nuostabios: žiemos peizažas aplink jus atrodys kaip iš filmo (nebent jei sėdite kur nors, kur labai šilta – o taip dar geriau).

Jautis

Jums numatoma puiki savaitė. Pirmadienis ir antradienis bus tokios romantiškos dienos, kad visai susuks jums galvą. Jūsų galva vis suksis ir suksis, nors romantikos nuo trečiadienio smarkiai sumažės. Ketvirtadienį ir penktadienį bus svarbiausia suspėti nudirbti visus darbus ir išvengti mažų nelaimingų atsitikimų. Šeštadienį ir sekmadienį negalėsite išsiaiškinti, koks yra jūsų ir jums rūpinčio žmogaus ryšys. Susitelkite į patį žmogų – ne į abstrakciją, ką visa tai reiškia. Štai visa paslaptis.

Dvyniai

Tai laiminga, produktyvi, sėkminga savaitė. Pirmadienį ir antradienį gausite sumelę pinigų, vertingą daiktą ar kažką, kas privers jus pasijusti bent kiek finansiškai saugiau. Nuo trečiadienio iki penktadienio nuėję į vakarėlį sutiksite būrį draugų, kurių nematėte jau seniai ir kuriuos susitikę pasijusite kaip senais laikais. O šeštadienį ir sekmadienį būsite nesustabdomi, iš dalies dėl to, kad turite krūvą darbų namie, kurie jums tikrai patinka. Tik vienintelis dalykas: tai nėra romantiška savaitė. Vis dėlto, kai nutinka tiek įdomių dalykų, jums tai net neaktualu.

Vėžys

Jūsų laukia romantiškas savaitgalis, bet prieš tai – kasdienės darbo dienos. Pirmadienį ir antradienį praleisite smagiai diskutuodami su vienu savo draugų. Galbūt – SMS žinutėmis. (Jums patinka dvigubas bendravimas – išėję su vienu žmogumi pasivaikščioti, galite susirašinėti su kitu). Nuo trečiadienio iki penktadienio bendrauti taps kiek sudėtingiau (gal dėl to, kad tiek daug rašote – kuo daugiau kalbėsitės akis į akį, tuo geriau). O tuomet ateis šeštadienis ir sekmadienis – nuostabios dienos.

Liūtas

Jei pirmadienį ir antradienį stengsitės laikytis senojo plano – ištiks visiška nesėkmė. Svarbiausia pirmadienį ir antradienį bus instinktai pasirinkti tinkamą kelią, kai ištiks netikėti dalykai. Tačiau netikėti dalykai ištiks nuolat. Nuo trečiadienio iki penktadienio galėsite grįžti atgal, susitvarkyti, susirinkti viską, ką pametėte ar pamiršote pakeitę kursą. Kai viskas jau bus tvarkinga, veikiausiai šeštadienį ar sekmadienį pajusite norą eiti apsipirkti. Keliaukite su bičiuliu. Galite sutikti dėmesio vertą žmogų.

Mergelė

Paskutiniu metu jautėtės puikiai – sėkmingi, pasitikintys, šilti. Taip jausitės ir pirmadienį bei antradienį. Tiesą sakant, jausitės taip puikiai, kad norėsis sprogti iš laimės. Ir pažirti konfeti. Pamėginti pažerti tų laimės konfeti ant kitų žmonių (negerai būti laimingam, kai tavo draugai nelinksmi). Nuo trečiadienio iki penktadienio bandysite išsiaiškinti, kaip nors kiek laimės suteikti savo banko sąskaitai, bet savaitgalį piniginiai reikalai jums nė kiek nerūpės. Rūpės tik meilė. Taip – meilė.

Svarstyklės

Šią savaitę neturėsite daug pertraukų. Pirmadienį ir antradienį bus daug darbo. Kad ir ką padarytumėte, jūsų vadovas bus nepatenkintas. O tai jau šį tą reiškia: vadinasi, jūs su tuo neturite nieko bendra. Kita vertus, tai ne jūsų reikalas (išskyrus, žinoma, kad jus tai veikia). Nuo trečiadienio iki penktadienio stengsitės kiek įmanoma daugiau laiko praleisti su draugais. Nutinka juokingų dalykų, kai skiriate savo laiką žmonėms. Jie jums taip pat šį tą duoda. Ką jūs gausite? Veikiausiai kažką paslaptingo, kažką, kas nebūtų patikėta niekam kitam. Jūsų savaitgalis bus tyliai žavus.

Skorpionas

Pirmadienį ir antradienį kažkas klausysis kiekvieno jūsų žodžio, bet tai nebus jūsų meilės objektas. Tai bus draugas ar kolega – kažkas, kas jus dievina, to net nežinodamas. Tiesiog žinokite, kad žmonės iš jūsų ima pavyzdį, ir elkitės atitinkamai. Galiausiai viskas taps labai aišku, taigi pasistengsite labiau išklausyti kitus, o ne tik kalbėti. Tai subtili savybė – gebėjimas išklausyti. Šeštadienį ir sekmadienį jūsų savaitė taps romantiškesnė. Kažko klausysitės ir staiga suvoksite, kad tas žmogus su jumis flirtuoja. Tai nuostabu.

Šaulys

Pirmadienis ir antradienis nebus lengviausios dienos istorijoje, bet jūs pakankamai išradingi, kad žinotumėte, kaip elgtis su sunkiais žmonėmis. Arba bent jau kaip neleisti jų beprotybei paveikti jūsų. Nuo trečiadienio iki penktadienio ištisai kalbėsite telefonu, bet tik kažkieno pastaba leis jums suvokti, kokie platūs yra jūsų ryšiai. Jūs pažįstate žmones kone iš visur. Turite jų visą armiją. Savaitgalį jums reikia pasinaudoti kai kuriais iš savo būrių. Laukia didelis iššūkis. Ateityje bus meilė, bet kol kas dar negreit.

Ožiaragis

Pirmadienis – jūsų sėkminga diena. Ir antradienis. Ar pasinaudosite tuo? Sėskite į automobilį ir keliaukite kur nors. Arba sėskite į lėktuvą ir pradėkite nuotykį. Tolimos vietos – svarbu šią savaitę. Galbūt jos – tik jūsų mintyse. Jei nesileisite į tikrą kelionę, galbūt leisitės į metaforišką – svajonėse. Nuo trečiadienio iki penktadienio nuo visų šių minčių apie kelionę kils noras skubėti, bet jums tai nebūtina. Skirkite sau laiko. Jūsų plaukai geriau atrodo, kai nėra sutaršyti. Šeštadienį ir sekmadienį neturėsite romantiškos meilės, kuria galėtumėte mėgautis, bet jūsų draugai jus tikrai myli.

Vandenis

Ši savaitė visa skirta jūsų ryšiams su kitais žmonėmis. Tie santykiai gali apimti ir meilę, bet nebūtinai. Pavyzdžiui, pirmadienis ir antradienis – griežtai platoniškos dienos. Jūsų simpatija pasijus prislėgta jūsų nuomonės tvirtumo ir pasakys jums apie tai. Nuo trečiadienio iki penktadienio – geriausias metas su meile susijusiems dalykams, bent jau taip teigia žvaigždės. Toliau sprendžiate jūs. Savaitgalį nuspręsite, kad atėjo laikas pokyčiui.

Žuvys

Pirmadienį ar antradienį eisite viena kryptimi, ir staiga pasuksite visiškai priešinga. Nė nežinosite, kas jums šovė į galvą. Tačiau kokia tai bus kelionė! Nerami. Graži. Neįtikėtina. Sakoma, kad kelionėse slypi džiaugsmas, bet jūsų kelionė nuo trečiadienio iki penktadienio bus ganėtinai nuobodi. Jums prireiks būti atsargiems ir sakyti tik tai, ką tikrai norite pasakyti. Reikia būti sąmoningiems. Savaitgalį linksminsitės su žmogumi, su kuriuo ką tik susipažinote.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją