Nors šis Neringos miesto gimtadienis - ne jubiliejinis, jis turėtų būti įspūdingiausias, lyginant su visomis ankstesnėmis šventėmis, nes jam rengiantis buvo sutelktos didelės organizatorių pajėgos, aktyviai prisidėjo ir verslininkai.

Beje, pirmą kartą vyks gimtadienio karnavalas. Jame turėtų dalyvauti apie 50-80 automobilių, kuriuos rengiamasi išpuošti balionais, kaspinais, plakatais. Jo vedliai bus Neringa ir Naglis - tikruosius Kuršių nerijos kūrėjus simbolizuojantys personažai.

Šį savaitgalį Neringos gimtadienio proga į miesto šventę atvykstantys svečiai bus atleisti nuo vietinės rinkliavos. Paprastai lengvajam automobiliui vietinė rinkliava siekia 15 Lt.

Šventinių renginių savaitgalį, penktadienį, Nidos kultūros ir informacijos centre "Agila" pradės vakaronė "Su gimtadieniu, Neringa". Šeštadienį visi Nidos svečiai ir gyventojai kviečiami pasivaikščioti po miestelį, aplankyti muziejus, kavines, viešbučius, susipažinti su teikiamomis paslaugomis, kai kurias jų bus galima ir išbandyti. Tos dienos vakarą Nidos kultūros ir informacijos centro "Agila" salėje Neringos meno kolektyvai pakvies į sveikinimų koncertą "Skambanti Neringa". Sekmadienį šventę vainikuos gimtadienio karnavalas.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją