“Po to, kai pasirodė romanas “Vilniaus kiberpoema”, - pasakojo N. Pečiūra, - kuriame aprašiau naktinį sostinės šurmulį, televizijos darbuotojų ir roko muzikantų gyvenimą, nutariau sukurti kitokį muzikinį projektą. Tai bus koncertas, kuriame dainomis pasakosime apie tai, kas yra “Vilniaus kiberpoema””.

Romaną galima vadinti ir metraščiu, jame papasakota, kaip ir kuo gyvena tam tikra Lietuvos jaunimo dalis. Tikri įvykiai vyksta tiksliu laiku – 2002–2003 metais namuose ir madinguose Vilniaus klubuose. Romane atsispindi tų jaunuolių laisvalaikio pomėgiai, požiūris į alkoholį, narkotikus, seksą, šeimą, prabangą. Kaip yra, papasakota gyvai su humoru, nemoralizuodami ir nevirkaudami. Čia tikras gyvenimas liejasi laisvai.

Skaitant knygą keliuose pagrindiniuose herojuose galima atpažinti ir personažų prototipus – Algį Ramanauską, Mindaugą Sėjūną, patį autorių ir kitas Lietuvos įžymybes.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją