„Šiame šou gali laimėti tik gudrus žmogus, gudrus ir per visas užduotis skrendantis lyg pluksnelė. Nuo pat pradžių turiu savo kandidatę – savo draugę Renatą, už kurią sergu ir norėčiau palinkėti, kad ji laimėtų”.

Liveta „Džiunglių” taryboje specialiai balsavo prieš stipriausią Renatos konkurentą Erichą, o Renata – prieš savo užtarėją ir draugę Livetą…

„Nėra geresnio žmogaus už Livetą, bet šiandien jos noras buvo palikti džiungles. Aš gerbiu jos norus”, – taip balsavimą prieš Livetą teisino Renata.

„Esu labai laiminga, kad šiame gražiame pasaulio kampelyje sutikau tiek daug gerų draugų. Visus labai pamilau, žaviuosi, jūs puikūs žmonės ir jei kas buvo negerai – nekaltinkime vieni kitų, o kaltinkime blogą orą. Laukiu visų jūsų svečiuose Lietuvoje”, – taip gražiai savo gyvenimą ir kovą realybės šou „Džiunglės” baigė Liveta.

Ji prisijungė prie viešbutyje „All Stars Hotel” poilsiaujančių žvaigždžių. Netrukus viena pailsėjusi žvaigždė – Geltona, Cololo arba Alanas – vėl sugrįš į negailestingas džiungles…