Šioje parodoje dalyvaus 69 įmonės iš Lietuvos, Latvijos, Italijos, Argentinos, Baltarusijos, Čekijos. Kaip ir visuomet šios srities parodose, dauguma dalyvių tradiciškai yra iš mūsų šalies.

Pasak "Litexpo" parodų centro atstovės spaudai, aktyviausiai specializuotoje parodoje dalyvauja parduotuvių, viešbučių, restoranų įrangos bei baldų, apskaitos ir kontrolės sistemų, kasos aparatų importuotojai. Dalyvių stenduose bus demonstruojamos stalo serviravimo reikmenys bei indai, švaros priemonės, gurmaniški skanėstai, kava ir arbata, vynas.

Daugelis dalyvių naujausios įrangos galimybes demonstruos gamindami maistą, o išskirtinis dėmesys šiemet bus skiriamas kavai.

Naujausias kavos rūšis pristatys septyni parodos dalyviai. Kavos temai bus skirtas ir seminaras apie šio produkto istoriją, kavos ir jos gėrimų gaminimo technologijas, įrangą bei aksesuarus.

Lapkričio 12 dieną į parodą atvyks Lietuvos ekspozicijos pasaulinėje parodoje "EXPO 2005" generalinis komisaras Romas Jankauskas. Jis papasakos apie Lietuvos ekspoziciją pasaulinėje parodoje ir pakvies restoranus bei barus prekiauti joje lietuviškais užkandžiais ir gėrimais.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją