Akims

Didžiausios tendencijos pastebimos ant akių. Akių pieštukas neabejotinai juodas! Juodas ir anglių spalvos akių pieštukas reikalingas pilnas žavesiui, dramatiškam žvilgsniui. Naudojama viskas, pradedant juodais pieštukais, baigiant juodais šešėliais. Pernai metais matėme daugiau dūmingų žvilgsnių, tačiau šį sezoną akys apibrėžiamos žymiai ryškiau.

Kita labai smagi tendencija, kurios jau kurį laiką nebuvo girdėti, yra ruda spalva. Ruda atsispindi iš naujo, pastebime daug rudų, rausvų, šokoladinių ar slyvos atspalvių. Jie derinami su slyvos, burgundiška raudona, chaki, alyvuogių spalvomis ir taip sukuriama tikra šiuolaikinė išvaizda. Daugiau nebekalbama apie rudus šešėlius, rudus skaistalus ir rudus lūpų dažus. Matome ryškius avietinius arba tamsiai raudonus skruostus, derinamus su tikrai gražiu rudumu, dažomu ant akių.

Spalvoto blakstienų tušo pasirodymuose iš tiesų buvo daug. Ypač tamsiai burgundiško raudonumo ir slyvos šešėlių, kurie buvo intensyvūs, tačiau neryškūs. Tai beveik matinės spalvos, pajuodintos spalvos – jos tiesiog gražios.”

Lūpoms

Lūpos pastebimos visur. Pradedant intensyvia avietine raudona ir baigiant tiesiog blizgančiu pagrindu. Tačiau iš tiesų kalbama apie tobulą raudonos spalvos šešėlį. Tamsiai avietinė, kuri nėra nei per šilta, nei per šalta, laikoma tobulai subalansuota raudona. Iš tikrųjų medžiaga, iš kurios buvo pasiūti Badgley Mischka drabužiai, kuriuos dėvėjo modeliai, ir buvo pavadinta “Lūpų dažais". Taip pat buvo šilkmedžio uogos ir avietės atspalvių, kurie dažnai buvo derinami su rudais akių šešėliais, suteikiant rudai spalvai visiškai naują gaivų vaizdą.”

Pavyzdį galime rasti Luca Luca rudens šou. Dramatiškas grimas, su ryškiais akių šešėliais. Grimo įvairovė, kurią pastebime šį rudenį iš tiesų puiki. Tai galime matyti James Moore ir Nanette Lepore kolekcijose.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją