- Sveikiname laimėjus BBL gruodžio mėnesio žaidėjo apdovanojimą. Kodėl paskutinį 2011 metų mėnesį aikštėje tau viskas klostėsi taip puikiai?

- Ačiū. Man tikrai svarbu, kad Baltijos lyga įvertino mano žaidimą! Na, šiuo metu mano komanda žaidžia puikų krepšinį ir aikštėje mes turime daugybę ginklų, o aš tiesiog pasinaudojau man suteiktomis galimybėmis.

- Tu esi antras „Šiaulių“ žaidėjas po Denzelio Bowleso iškovojęs šį pripažinimą. Kuo ypatingi Šiaulių krepšininkai šį sezoną?

- Šiemet mes labai gerai suprantame vienas kitą ir visi norime laimėti. Šiais metais visi atrodo susikaupę ir kiekvienas mūsų supranta savo vaidmenį komandoje. Tai kol kas mums padeda žaisti sėkmingai.

- Jūs dar sezono pradžioje patyrėte nesėkmę VTB Vieningos lygos turnyro kvalifikacijos varžybose. Kas komandoje buvo padaryta tam, kad ji atsigautų ir žaistų taip gerai, kaip dabar?

- Na, tuomet mes vis dar bandėme suprasti vienas kitą, be to, tose varžybose neturėjome Camerono Longo. Mes išlikome susikaupę ir tęsėme savo darbą ties tais dalykais, ties kuriais mums reikėjo. VTB Vieningos lygos kvalifikacija parodė mums, kokios mūsų stiprios ir silpnos pusės.

- Žiūrint į likusią sezono dalį, kokie yra tavo ir komandos draugų tikslai?

- Mano tikslas yra ir toliau tobulėti, o komandos tikslas - visada laimėti!

- Keičiant temą, atvykimas į Europą nebuvo pats geriausias variantas tau. Vis dar nori grįžti ir rungtyniauti Jungtinėse Valstijose ar tu jau patenkintas būdamas Europoje?

- Na, aš esu žmogus. Kiekvienas klysta, todėl gyveni ir mokaisi iš klaidų. Aš niekuomet nesu patenkintas, nes visuomet yra ko išmokti ir aš žinau, kad nesu net arti to, kur aš noriu būti. Aš vis dar svajoju patekti į NBA. Kiekvienas turi skirtingą kelią, kuriuo pasiekia savo viršūnę. Ir Europa yra tik viena iš mano stotelių.

- Ar smarkiai teko gyvenimo ir žaidimo stilių čia? Jei pažiūrėtume į Ty Lawsoną, galėtume sakyti, kad žaisti bei gyventi čia nėra skirta kiekvienam.

- Žinoma, atvykus čia iš JAV, reikia prie daug ko prisitaikyti. Aš atvykau iš karininkų šeimos ir mes anksčiau keldavomės iš vienos valstijos į kitą. Be to, aš 5 metus gyvenau Vokietijoje, todėl man neblogai sekasi suprasti kitas kultūras bei jų gyvenimo būdą. Jei aš galėčiau kažką pasakyti tiems, kurie iš JAV ketina atvykti čia, aš pasakyčiau: būkite kantrūs.

- Dabar, kai jau prasidėjo NBA sezonas, ar seki įvykius? Jei taip, tai kokios komandos žaidimą žiūri?

- Aš - Čikagos „Bulls“ klubo fanas iki gyvenimo pabaigos! Labai įdomu stebėti Derricką Rose'ą.

Šaltinis
Temos
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją