Teigiama, kad dauguma automobilių pardavėjų salonuose išbūna bent 50 dienų, kol yra parduodami, tačiau populiariausi modeliai iš salonų dingsta per 10-12 dienų.

Pagal šį rodiklį niekas negali prilygti 2012-ųjų modelio „Hyundai Elantra“, kuris kainuoja nuo 15 tūkst. JAV dolerių (40 tūkst. Lt). Įprastai šis automobilis parduodamas per 10 dienų.

„Elantra“ yra visiškas fenomenas. Lapkričio mėnesį šio modelio pardavimai išaugo 37 proc., nors šiuo metu automobilis susiduria su rimta konkurencija iš „Chevrolet Cruze“, „Ford Focus“ ir „Honda Civic“, – teigė „Hyundai Motor America“ vadovas Johnas Krafcikas.

Rasti pirkėją apie 10 dienų užtrunka ir „Mini Countryman“ automobiliui.

Naujo automobilio norintys amerikiečiai taip pat gali susidurti su problemomis, jeigu ieško „Nissan Versa“, „Hyundai Accent“ ar „Chevrolet Sonic“. Šie modeliai nuperkami per 12-13 dienų nuo atvežimo į atstovybes.

Prabangesnių automobilių pirkėjai JAV gali užtrukti ieškodami „Mercedes-Benz“ M-klasės, „Lexus“ GX 460 ir RX 350.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją