Deep house ir nu disco melodijomis savo klubo svečius svaiginę Martin Virgin, St.Stereo ir Synthsoulsizer pirmąją šv.Kalėdų naktį sulauks solidaus pastiprinimo – prie grotuvų stos Mario Basanov. Žingsnis po žingsnis pasaulį užkariaujantis prodiuseris šiais metais atvertė dar kelis naujus karjeros puslapius. Pasirodymai dažnai linksniuojamuose užsienio klubuose, sėkme pažymėti kūriniai ir jų remiksai žinomose muzikos įrašų kompanijose – taip Mario tapo vienu dažniausiai apkalbamų lietuvių tarptautinėje klubinėje scenoje.

Mario Basanov pasirodymas taps ne vienintele kalėdine „Love In Slow Motion“ dovana. Nuosavos virtualios įrašų kompanijos duris atveriantis kūrybinis kooperatyvas metus baigia debiutinio singlo „Make Me Colorful“ akordais. Kelis mėnesius St.Stereo ir vokalistės Justės Starinskaitės šlifuotas kūrinys dienos šviesą prieš pat šventes išvysta neatsitiktinai.

„Į šį kūrinį sudėjome daug darbo ir širdies, tad tikimės, jog tai taps malonia staigmena palaikantiems „Love In Slow Motion“ idėjas. Kurdamas dainą darkart įsitikinau, koks unikalus yra Justės balsas. Net neabejoju, kad erdves, kuriose skambės, jis pripildys šiluma ir papuoš gražiausiomis meilės spalvomis“, – teigia St.Stereo.

Visi norintys „Make Me Colorful“ singlą su Martin Virgin, Saxtone ir Martin P remiksais nemokamai jau gali atsisiųsti iš tinklalapio.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją