Jau šeštus metus vyksiantis „Regeneration" šiemet bus masyvus, nes Vilnius, Kaunas ir Utena sulauks didžiulių atsinaujinimo maskaradų. Kaunas ir Utena - gruodžio 25 d. stambiose, o Vilnius gruodžio 30 d. - ypatingose, alternatyviose erdvėse.

Gruodžio 25 d. Kaune, Laisvės alėjoje esančiuose meno namuose „Kanklės" bei Utenoje „Šaulių namuose" įsikurs trankus „Riaumojančių Žvėrių Urvas", kuriame skambės laužytas techno, post dubstep, drum'n'bass, tikras electro, techno, acid bei „Nakties Šešėlių Užuovėjos" erdvė su kino teatru ir ambient, minimal techno, beats stiliaus muzika, taip pat gyvais pasirodymais. Kauno „Kanklėse" prisidės ir trečioji - „Šuoliuojančių Ežiukų Pašvaistės" erdvė pastogėjė su psy-trance.

Vilniuje „Regeneration” maskaradas vyks dieną prieš Naujuosius – gruodžio 30 d. Renginys įsižiebs išties daugeliu prasmių alternatyvioje lokacijoje - Gedimino prospekto rūsiuose, esančiuose šalia Katedros.

Juose įsikurs „Gyvūnų Šėlsmo Požemis" ir „Plėšrių Žvėrelių Slėptuvės" erdvės. Tikslią vietą sužinosit sekdami naujienas organizatorių tinklalapiuose.

Kalėdinėje ir priešnaujametinėje žmonių balsais kalbančių gyvūnų šventėje per tris miestus gros keturiasdešimt DJ'ų ir atlikėjų iš Lietuvos bei užsienio. Geidžiamiausias techno muzikos diskžokėjus iš Rygos Gesta, žemų dažnių pulsacijomis alsuojančių dubstep garsų korifėjus iš Estijos L-OW ir jo projektas „1DERL&", psy-trance muzikos patriarchas rusas Dissociactive, garsiausio Lietuvos techno muzikos projekto „Techstylism" nariai Daimon, Pagalve, Moon Disco bei Hallucin, drum'n'bass vėliavnešys Intakz, tik gyvais instrumentais acid house vyniojantis Assassid, „Golden Parazyth" narių projektas „Profiles", sunkaus drum'n'bass žvėris ST, paslaptingasis half step intelektualas S13, džiunglių liūtas Cr-edit ir daugelis kitų.

Visų žvėrelių džiaugsmui renginius puoš jau seniai išskirtiniu „Techstylism" ir „Tranceformers" organizuojamų renginių bruožu tapusios dekoracijos. Jas ruoš „Psychedelic Landscape Cowboys", „Tranceformers FX" bei „Techstylism".

Kino teatras demonstruos kolekcinius, su žvėriška tematika susijusius šedevrus, video menininkai sintezuos vaizdo projekcijas, vyks specialūs pasirodymai, ugnies žongliravimo šou, veiks barai bei skanėstų parduotuvėlės.

Specialiai „Regeneration 2011” sukurtas vaizdo klipas:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją