MOTERIMS

Ateinančiais metais būsite priverstos save kuo geriau pažinti – įvertinti visus privalumus bei trūkumus. Turėsite išmoksi minusus paslėpti, o pliusus išryškinti, iškelti į dienos šviesą. Be to, 2012 metais tiesiog privalote realizuoti visus savo talentus, kurių neabejotinai turite ne vieną.

Ateinantys metai jums bus vieni svarbiausių per visą gyvenimą. Turėsite galimybių savyje atrasti tokių talentų ir savybių, apie kurių egzistavimą iki šiol neturėjote žalio supratimo. Turėsite daug energijos, sustiprės intuicija, be vargo atskirsite svarbius dalykus nuo paviršutiniškų smulkmenų.

Bus puikus laikas savęs tobulinimui, seksis siekti karjeros aukštumų, kelti kvalifikaciją. Rudenį pajusite dvasinį pakylėjimą, atsiras poreikis keliauti. Jeigu nuspręsite siekti dar vieno aukštojo mokslo diplomo, rugsėjo ir spalio mėnesiai bus idealus laikas pradėti siekti šio tikslo. Nevertėtų per daug dėmesio ir energijos skirti buities reikalams. 2012 metais svarbiausia bus individualumas ir asmeninių tikslų siekimas.

Asmeninis gyvenimas

Pirmą pusmetį jūsų santykiuose su mylimuoju netrūks svarbių įvykių. Nuo sausio iki kovo mėnesio greičiausiai kils ne vienas rimtas ginčas. Pasistenkite, kad šie nesutarimai neperaugtų į rimtus pykčius. Balandį situacija pagerės, vėl sutarsite praktiškai visais klausimais. Jus ir mylimasis būsite puikūs partneriai, kiekvienas stengsis išsaugoti santykius, juos puoselėti.

Labai svarbu nuo iškylančių problemų nesislėpti, jų neignoruoti, o atpažinti, konkrečiai įvardyti – tik tuomet pavyks jas sėkmingai išspręsti. Romantiški susitikimai ir pasimatymai bus malonūs, tačiau ne tokie ilgi ir perspektyvūs, kokių galbūt norėtumėte. Ateinančiais metais jums bus svarbiausia ne partnerystė, o jūs pati, jūsų asmeniniai tikslai ir norai. Seksualiniame gyvenime iki rugsėjo gali kilti nesklandumų, tačiau labai greitai lovos reikalai pagerės, išnyks baimės ir kompleksai, kurie anksčiau trukdė pasiekti palaimą.

Svajonių vyras

Pirmą pusmetį jus trauks savarankiški vyrai, savo srities profesionalai, gyvenantys aktyvų socialinį gyvenimą. Domėsitės stipriosios lyties atstovais, dėl karjeros galinčiais ryžtis praktiškai bet kam. Antrą 2012 metų pusmetį norėsite megzti santykius su vyrais, puoselėjančiais tokias pat vertybes kaip ir jūs, turinčius panašų požiūrį į gyvenimą.

Darbas ir karjera

Jūs tiesiog privalote įtvirtinti savo pozicijas profesinėje srityje – kelkite kvalifikaciją, gilinkite žinias, dalyvaukite seminaruose, vykite į kursus. Be to, ateinantys metai bus puikus metas ieškoti naujo darbo, bendraminčių, ryžtis atsakingesnėms pareigoms. Finansinė padėtis bus labai nestabili, tačiau badauti tikrai neteks – nors ir negalėsite planuoti savo finansų, esant reikalui, visada atsiras išeitis.

Nuo sausio iki kovo darbe lauks ramesnis laikotarpis, bus laiko pagerinti santykius su kolegomis ir pasirodyti iš geriausios pusės. Spalio bei lapkričio mėnesiais galite tikėtis paaukštinimo.

****************

VYRAMS

Jūsų gyvenime prasidės visiškai naujas etapas. Teks iš naujo įvertinti gyvenimo principus, kuriais vadovavotės iki šiol, įsitikinti, ar siekiate deramų tikslų, ar propaguojate teisingas vertybes. Nori nenori teks atsiriboti nuo aplinkinių įtakos ir įsiklausyti į save. Daugiausia dėmesio ateinančiais metais skirsite karjerai, nepamirškite stiprinti santykių su verslo partneriais. Metų pabaigoje svarbiausias jums taps dvasinis tobulėjimas.

Asmeninis gyvenimas

Pasimatymams ateinančiais metais laiko galėsite skirti tikrai nedaug. Jeigu esate vedęs, pirmą pusmetį santuokoje jums teks aktyvus vaidmuo. Stenkitės valdyti emocijas, nepasiduokite akimirkos jausmui – tai padės išvengti konfliktinių situacijų. Imkitės veiklos, padėsiančios atsikratyti energijos pertekliaus, išsikrauti.

Nuo balandžio iki pat rugsėjo atsiras daug puikių progų pagerinti santykius su antrąja puse, įpūsti aistros ugnį, įsimylėti vienas kitą iš naujo. Rudenį būsite itin seksualus ir geidžiamas.

Svajonių moteris

Pirmą pusmetį idealios jums atrodys atsakingos, sėkmės lydimos moterys. Dailiosios lyties atstovės iš verslo pasaulio, nebijančios nagais ir dantimis kovoti už vietą po saulę ir norimo projekto įgyvendinimą.

Antroje metų pusėje šalia norėsis kitokios moters – tokios, kuri per daug nekvaršintų galvos dėl rytojaus, tokios, kuriai netrūktų avantiūrizmo dvasios. Be to, jums reikės ne tik mylimosios, bet ir draugės, kuria galima pasitikėti.

Darbas ir karjera

Jums atsivers daug naujų perspektyvų. Galiausiai tvirtai apsispręsite dėl profesinės krypties arba pradėsite nuosavą verslą. Versle lauks tiek nuosmukiai, tiek pakylėjimai. Gali atsirasti kliūčių įgyvendinant ilgalaikius projektus. Tuo tarpu įvairios avantiūros ir rizikingi sandoriai gali atnešti netikėtą didelį pelną.

Pirmuosius tris 2012 metų mėnesius pasistenkite darbe atskleisti tik gerąsias savo savybes, tai padės pelnyti kolegų pasitikėjimą ir pagarbą. Rugsėjį ambicingi jūsų planai pradės pildytis.

************

Sėkmės kompasas

Kas ir kas benutiktų, išlikite savimi. Pasinaudokite tuo, ką turite geriausio. Jokiais būdais nesikratykite atsakomybės.

Žvaigždžių valanda

Jums turėtų sektis visus ateinančius metus. 2012 metai tik pradžia sėkmės periodo, truksiančio net kelerius metus. Pavasarį ir vasarą jūsų laukia sėkmė asmeniniuose santykiuose, o rudenį laukite profesinio pripažinimo – išmuš jūsų žvaigždžių valanda.

Draugai ir kolegos

Jūs daug bendraujate, turite nemažai draugų ir pažįstamų. Antrą pusmetį draugai jums bus itin svarbūs, darys labai stiprią įtaką. Gali būti, jog iš draugų išmoksite naują gyvenimo pamoką ar suvoksite kažką labai svarbus, galinčio netgi iš esmės pakeisti jūsų gyvenimą.

Emocijos

Labai nerimausite dėl finansinės padėties. Teks susitaikyti su faktu, jog planuoti ateinančiais metais jums nelabai seksis, neišvengiamos staigmenos bei netikėtumai. Jūsų emocijas lai mato tik artimiausi žmonės – tie, kuriais besąlygiškai pasitikite. Nepasirodykite silpni ir pažeidžiami.

Kelionės

Laikotarpis nuo spalio iki lapkričio – idealus laikas leistis į keliones. Galite drąsiai vykti į egzotišką kraštą, tam ypač palankus laikas. Likusią metų dalį apsiribokite kelionėmis į gimtinę, bet ne toliau. Be to, venkite ilgų išvykų.

Sėkmė, sveikata

Metų pradžioje pasirūpinkite savo sveikata – jeigu tai padarysite, puikiai jausitės visus ateinančius metus. Įdomūs ir netikėti gyvenimo posūkiai bei mažos kasdieninės pergalės padės išlaikyti gerą tonusą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)