MOTERIMS

Ateinančiais metais teks bendrauti su įvairiausiais žmonėmis, užmegsite daug naudingų pažinčių, galbūt susirasite gerų draugų, būsite vertinama ir gebėsite tuo pasinaudoti. Nebijokite svajoti – net ir pačios drąsiausios svajonės turi realių šansų išsipildyti. Svarbiausia - tikėti.

Kitais metais mėgausitės stabilia finansine padėtimi. Būsite finansiškai nepriklausoma ir tuo mėgausitės. Nuo rugsėjo daug laiko teks skirti karjerai ir darbui. Asmeniniam gyvenimui teks tenkintis antruoju planu.

Ateinančiais metais nevertėtų keisti gyvenamosios vietos, pirkti ar parduoti būsto. Kraustymąsi ir remontą geriau atidėti vėlesniam laikui arba imtis šios veiklos labai atsargiai ir kruopščiai.

Asmeninis gyvenimas

Pirmąjį ateinančių metų pusmetį seksualinis gyvenimas bus labai įdomus ir dovanos daug nepamirštamų akimirkų. Iki kovo puikus metas gerinti santykius su mylimuoju arba sutikti žmogų, su kuriuos pavyks sukurti daug žadančius santykius, paremtus tikru jausmu.

Toms, kurios dar nesutiko savo žmogaus ir dar tik svajoja sukurti darnią šeimą, iki rudens nežadama nieko gero – jūsų lūkesčiai greičiausiai nepasiteisins. Tai ne pats geriausias metas užmegzti naujus santykius.

Tačiau jeigu jūs ir simpatijas jums keliantis asmuo tikrai esate neabejingi vienas kitam, pasistenkite rasti abiem įdomų užsiėmimą, kuris jus suartintų. Tikėtina, jog vasarą nutrūks jūsų lūkesčių netenkinanti partnerystė. Nuo liepos situacija ims gerėti – bus vis daugiau džiugių dienų. Rudenį astrologai žada daug naujų pažinčių, dalį jų bus galima vertinti gana rimtai. Tik nepasiduokite akimirkos žavesiui ir nesileiskite apsvaiginamos aistros.

Svajonių vyras

Pirmą ateinančių metų pusmetį šalia savęs norėsite matyti linksmą, nuotykius mėgstantį vyrą, su kuriuo negalvodamos galėtumėte leistis į smagiausius nuotykius. Antrą kitų metų pusmetį jausite potraukį vyrams, pasiekusiems karjeros aukštumų – žinantiems, ko nori iš gyvenimo, atsakingiems ir turintiems rimtų ketinimų.

Darbas ir karjera

Iki pat rudens darbas ir karjera jums nekels jokių rimtų problemų. Ramiai dirbsite, įgyvendinsite projektus ir lauksite, kada situacija pradės gerėti. Jau rugsėjį pajusite, jog ant jūsų gležnų pečių kraunamos vis sunkesnės užduotys. Aišku, jos pareikalaus ypatingo susikaupimo, ištvermės, koncentracijos ir pasiruošimo, todėl vos prasidėjus rudeniui nepraleiskite progos pagilinti žinias ir kelti kvalifikaciją. Vadovybė neabejotinai jūsų pastangas įvertins ir greičiausiai pasiūlys aukštesnes pareigas. Būtinai sutikite – ateinančiais metais neįveikiamų užduočių jums nebus.

************************

VYRAMS

Metų pradžioje pajusite tikrą jėgų ir optimizmo antplūdį. Dabar jūsų užduotis aiški – kuo daugiau bendrauti, imtis bendros veiklos su draugais ir bendraminčiais. Kils naujų idėjų, kurios rudenį padės teisingai pasirinkti profesinio kelio, verslo ir karjeros kryptį. Ir nors visą laiką kankins klausimas, kas svarbiau – šeima ar darbas, jums pavyks rasti protingą kompromisą. Svarbiausia – priimdami svarbius sprendimus, neskubėkite.

Asmeninis gyvenimas

Atėjo ne pats tinkamiausias laikas meilei ir romantiškiems pasimatymams. Tačiau jeigu antrąją pusę jau turite ir gyvenate kartu, tuomet nuo sausio iki kovo turite galimybių savo santykiuose atkurti harmoniją ir santarvę. Koją tam pakišti galėtų tik lengvo flirto žabangos. Nuo liepos pagundų paslysti daugės, pažintys bus smagios, tačiau ilgai netruks. Metų pabaigoje derėtų elgtis atsargiau, tikėtinos nemalonios situacijos ir potyriai. Jausmų sferoje teks išlikti ramiam, sąžiningam ir gebėti situaciją priimti tokią, kokia ji yra.

Svajonių moteris

Optimistiškai nusiteikusi ir lengvai bendraujanti dailiosios lyties atstovė, pasirengusi smagiai su jumis leisti laiką jūsų draugų kompanijoje – tokia moteris apsuks jums galvą pirmąjį ateinančių metų pusmetį. O štai kitą pusmetį svajosite apie moterį su išlavinta intuicija, kuri gebėtų jus suprasti, prasibrauti iki pačių jūsų sielos gelmių.

Darbas ir karjera

Pirmą ateinančių metų pusmetį darbe reikalai klostysis gana ramiai, santykiai su vadovybe bus lygiaverčiai ir pagarbūs. Atsiras puikių progų pagerinti savo materialinę padėtį, todėl labai tikėtina, jog pradėsite nuosavą verslą. Didžiausi pokyčiai, susiję su kopimu karjeros laiptais, labiausiai tikėtini rudenį.

*********

Sėkmės kompasas

Kurkite, svajokite ir keiskitės. Nebijokite rizikuoti – turite daug šansų švęsti pergalę.

Žvaigždžių valanda

Žvaigždžių valanda ateinančiais metais jums išmuš birželį. Tuomet atsikratysite visų gyventi trukdančių baimių ir kompleksų.

Draugai ir kolegos

Naujos pažintys padės realizuoti daugumą jūsų planų. Nuo žmonių niekaip neatsiribosite. Jūsų užduotis – visomis išgalėmis stengtis išlaikyti draugiškus santykius.

Emocijos

Jums bus labai nelengva kontroliuoti savo emocijas bendraujant su kitais žmonėmis, net ir telefonu. Išmokite tvardytis.

Kelionės

Iki rudens bus sunku išsiruošti į tolimesnę kelionę, tačiau gyvenimą nuolat skaidrins trumpos išvykos. Jokiais būdais nesėdėkite namie – skubėkite tiktis su naujais pažįstamais.

Sėkmės, sveikata

Jūsų sveikatos būklė gana nebloga, todėl nerimauti šiuo klausimu ateinančiais metais tikrai neteks. Vykite šalin juodas mintis. Sėkmė karjeroje ir asmeniniame gyvenime aplankys 2012-iems metams persiritus į antrąją pusę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)