Dar iki transliacijos "Išsipildymo akcijos" sąskaitoje buvo 840 tūkstančių litų. Telemaratono metu TV žiūrovai suaukojo vieną milijoną ir 115 tūkstančius litų. Iš viso mažiesiems ligoniukams atiteks daugiau nei du milijonai.

Pastaruoju metu kiekvieną šeštadienį TV žiūrovų ir komisijos sprendimu palikdavo viena pora, tačiau šį ypatingą vakarą su projektu neatsisveikino nė vieni šokėjai iš likusiųjų.

Justinas Lapatinskas ir Sandra Saikauskaitė, Dominykas Vaitiekūnas ir Justė Žemaitytė, Deivis ir Katerina Voropaj, Danguolė Stachura ir Deividas Meškauskas, Donatas Chlebinskas ir Gintarė Slausgalvienė tapę akcijos ambasadoriais savo šokius skyrė „Išsipildymo akcijos 2011” globojamiems mažiesiems ligoniukams.

Eteryje šeštadienį pasirodė ir Dainius Barzinskas su Domante Padleckaite, Dalia Michelevičiūtė ir Olegas Koliakinas, Mantas Wizardas ir Viktorija Kunauskaitė. Pasirodymais žiūrovus džiugino Evelina Sašenko, Vaida Genytė, merginų grupė „Yva“, Natalija Bunkė ir Eglė Špokaitė, šokių kolektyvai iš visos Lietuvos bei daugybė kitų atlikėjų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją