“Šlovė man tapo pernelyg didelė našta. Noriu gyventi ne pašėlusiu, o paprastiems žmonėms įprastu gyvenimo ritmu. Negaliu apgaudinėti nei savęs, nei gerbėjų, todėl ryžausi nors ir sunkiam, bet teisingam žingsniui, - sako Asta. - Negaliu savo asmeninių problemų ir norų užkrauti visai grupei, todėl pagaliau gavusi “Mango” merginų bei prodiuserių pritarimą dėl savo apsisprendimo, palieku ir grupę, ir lietuvišką sceną.”

Dideliam posūkiui savo gyvenime pasiruošusi Asta tvirtina atsisveikinanti su “Mango” ramia sąžine, nes jos pasitraukimas grupei atneš tik naudos ir duos tai, ko negalėjo suteikti Asta.

Šiuo metu grupė jau turi naują narę. Kartu su dvidešimtmete Lina įrašyta pirmoji daina “Tavęs prašau” iš naujojo “Mango” albumo, pasirodysiančio iki Kalėdų, jau skamba radijo stočių eteryje.

Šešis metus dainavusi uostamiesčio klubuose bei šiuo metu Klaipėdos universitete aplinkosaugos inžinieriją studijuojanti mergina kartu su Vika ir Rima nusifilmavo ir šiai dainai sukurtame klipe. Jį žiūrovai turėtų išvysti jau kitą savaitę.

Lina “Mango” prodiuseriai susidomėjo po to, kai mergina kartu su savo muzikinę veiklą jau nutraukusios grupės “Pikaso” vaikinais įrašė atsisveikinimo dainą “Sudie”.

“Linos vokalas, scenos patirtis, išvaizda, plastika, charakterio savybės kalba patys už save, todėl kitų kandidačių net nebeieškojome”,- teigė grupės prodiuseris Gintaras Bendžius.

Pati Lina sako ilgai svarsčiusi dėl siūlymo įsilieti į šlovės spinduliuose skęstančios “Mango” veiklą: “Man tai didžiulė garbė ir atsakomybė. Labai stengsiuosi pateisinti visų grupės gerbėjų lūkesčius.”

Iki gruodžio mėnesio gerbėjai “Mango” pasirodymų metu dar galės išvysti ir Astą.

“Esame tikros, jog publika džiaugsis matydama scenoje ir visas keturias “Mango” merginas”, - spėjo Rima ir Vika.