Paklaustas apie Vilniaus "Žalgirio" klubo treniruočių aikštę, kurioje pirmadienį turėjo vykti Ispanijos futbolininkų treniruotė, L.Aragonesas teigė, kad sąlygos buvo siaubingos, tad ispanams teko tenkintis mankšta "Reval Hotel Lietuva" viešbutyje, kur jie apsistojo. Tačiau Ispanijos nacionalinės komandos strategui nerimą kelia ir Vilniaus "Žalgirio" stadiono, kurį jie matė vaizdo įrašuose, būklė.

Šios aikštės sąlygas ispanai galės įvertinti antradienį vakarinėje treniruotėje. Ryte futbolininkai treniravosi Vilniaus "Vėtros" stadione, kuris jiems palikęs gerą įspūdį.

L.Aragonesas taip pat minėjo, kad trečiadienio rungtynėms ketina atlikti du keitimus startinėje sudėtyje, tačiau neatskleidė, kurie žaidėjai bus pakeisti.

Paklaustas, kas labiausiai gąsdina prieš trečiadienio mačą - ar oro sąlygos, ar varžovų atakos, - Ispanijos rinktinės vartininkas Ikeras Casillasas teigė, kad jam nerimą kelia viskas kartu. Pasak jo, reikės žaisti gerai, nepaisant nieko, o svarbiausias tikslas - nepralaimėti susitikimo.

23-ų metų futbolininko teigimu, lietuviai yra aukšti bei fiziškai stiprūs žaidėjai, tad reikės labai pasistengti, norint pasiekti teigiamą rezultatą.

Ispanijos rinktinės puolėjas Albertas Luque, pasižymėjęs šeštadienio mače su Belgija, taip pat sakė, kad žaisti bus sunku dėl prastos aikštės būklės bei šalto oro, todėl pergalė bus didelis pasiekimas.

Tuo tarpu Ispanijos spaudos puslapiai mirga ispanų nepasitenkinimu, lyderiaujančios rinktinės treniravimosi vietų vaizdais.

Šiandien į Vilnius "Žalgirio" stadioną atvyko FIFA komisaras iš Vokietijos Hermannas Selbherras. Apžiūrėjęs stadioną, jis turėjo begalę priekaištų - dėl sėdimų vietų, dėl vietų spaudai, dėl tualetų būklės ir t.t.

Delegatas pasiteiravo, ar Vilniuje nėra kito stadiono, nes šiame stadione yra daug problemų. Svečias į stadioną išsikvietė LFF generalinį direktorių Julių Kvedarą, kuris turėjo paaiškinti tokią stadiono būklę.

J.Kvedaras H.Selbherrui teisinosi: "žaisime šias rungtynes ten, kur turime ir rodome jam tai, ką turime geriausio - geresnio stadiono sostinėje nėra, o ir Kauno S.Dariaus ir S.Girėno stadionas sulaukė pretenzijų."

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją