Pareigūnai dviejų automobilių daromus pažeidimus spėjo užfiksuoti vaizdo kamera.

Automobilį „Volkswagen Tiguan“ vairavusiam Panevėžio gyventojui G. A. (gim. 1985 m.), automobilį „Vauxhall Astra“ vairavusiam Elektrėnų sav. gyventojui S. M. (gim. 1965 m.) ir Širvintų r. gyventojai E. K. (gim. 1956 m.), vairavusiai automobilį „Volkswagen Polo“, surašyti administracinių teisės pažeidimų protokolai dėl KET 173 p. reikalavimų nesilaikymo ir Lietuvos Respublikos administracinių teisės pažeidimų kodekso 125 str. pažeidimo.

Policija primena, kad važiavimas per geležinkelį tam neskirtose vietose, kitų transporto priemonių, sustojusių prieš pervažą praleisti traukinio, apvažiavimas, įvažiavimas į pervažą esant draudžiamam šviesoforo ar pervažos budėtojo signalui arba kai užtvaras yra nuleistas arba pradeda leistis, savavališkas užtvaro pakėlimas arba jo apvažiavimas, įvažiavimas į pervažą, jeigu už jos yra kliūtis, kuri verstų vairuotoją sustoti pervažoje, specialiai transportuoti neparengtų žemės ūkio, kelių, statybos ir kitų mašinų gabenimas per pervažą, taip pat kelio ženklo „Stop“ reikalavimo nesilaikymas, kai jis pastatytas prieš geležinkelio pervažą, – užtraukia baudą vairuotojams nuo 300 iki 500 Lt su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo 2 iki 4 mėnesių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)