4 puodeliams reikės:

20 g juodojo šokolado,
100 ml verdančio vandens,
¼ arb. šaukštelio vanilinio cukraus,
3 puodelių stiprios kavos,
1 arb. šaukštelio malto cinamono,
8 gabalėlių rudojo gabalinio cukraus,
4 plonų gabalėlių apelsinų žievelės (apie 1x5 cm) ,
galima romo pagal skonį.

Ištirpdykite šokoladą indelyje, pamerktame į karštą vandenį (galima ir mikrobangų krosnelėje). Maišydami į šokoladą supilkite verdantį vandenį. Mišinį maišykite tol, kol masė taps vientisa.

Supilkite kavą, suberkite vanilę ir cinamoną, vėl gerai išmaišykite. Išpilstykite kavos mišinį į šiltus puodelius. Į kiekvieną įdėkite po du gabalėlius cukraus ir vieną apelsino žievelę. Prieš patiekdami galite įpilti šiek tiek romo.