„Netrukus tapsiu mama ir tai yra nuostabus, naujas potyris, kuriuo be galo džiaugiuosi. Norisi dalelę to džiaugsmo atriekti ir tiems, kuriems sekasi blogiau. Kambodžoje jaunos šeimos gyvena taip skurdžiai, kad mums, lietuviams, net sunku įsivaizduoti. Todėl padarysiu viską, kas nuo manęs priklauso, kad jų dalia bent šiek tiek palengvėtų. Labdaros renginys – puiki proga geriems darbams“, – sako Karina.

Dainininkės teigimu, nors vasarą su grupe ji daug koncertavo, pastaruoju metu visą laiką skiria sau ir savo šeimai. „Jaukiai ir ramiai gyvenu laukimu, bet negaliu likti nuošalyje, kai dedasi tokie dalykai, kaip jaunų mamų ir vaikų mirtys dėl bado ir ligų. Žinoma, ir pas mus bėdų netrūksta, bet ką gali žinoti, gal kas nors sugalvos rengti panašų tarptautinį renginį ir Lietuvos vaikams“, – svarsto moteris.

Paklausta, kokią staigmeną paruošė UNICEF šou „Už kiekvieną vaiką“ žiūrovams, K. Krysko paminėjo, kad jai labai patinka Katie Melua hitas „Nine million bicycles“. „Tai labai graži, šviesi, rami ir kartu jaudinanti daina, skirta įvairaus amžiaus ir muzikinio skonio žmonėms. Ją skirsiu tiems, kurie neabejingi kitų žmonių vargui. Praskaidrinkime jų skausmą šypsenomis ir nuoširdžia pagalba“, – kviečia Karina.

Dainininkės mintims paantrina ir jos kolega Deivydas Zvonkus, kuris scenoje pasirodys ne vienas, o su Telšių Smaragdiniu choru. „Negalime užsidaryti savo kaime, kadangi visgi gyvename globaliame pasaulyje, kur įvykiai vienas su kitų susiję. Su dainingaisiais Žemaitijos atstovais bandysime parodyti, kad kiekvienas gali būti svarbus ir įnešti indėlį padedant vargstantiems“, – sako pramogų scenos senbuvis.

Pasak D. Zvonkaus, UNICEF šou bus atliktas šviežiausias choro repertuaro kūrinys – Laimono Diniaus daina „Atsiprašau“. „Kadangi savo kūryba nesu linkęs piktnaudžiauti, paruošėme seną gerą nostalgišką dainą, kurią žino dauguma lietuvių. Apskritai orientuojamės į platų repertuarą, kadangi vieno autoriaus dainos gali greitai pabosti. O šiuo pasirodymu tikimės žmonėms sukelti daug gerų emocijų“, – vylėsi dainininkas ir kompozitorius.

UNICEF šou „Už kiekvieną vaiką“ – tai unikalus projektas Lietuvoje, rengiamas remiantis švedų pavyzdžiu, kai apie blogus dalykus kalbama per humoro prizmę. Renginyje dalyvaus būrys scenos žvaigždžių: linksmasis scenos veteranas Artūras Orlauskas, dainininkas Mantas Jankavičius, Mindaugas Stasiulis, Natalija Bunkė, Marijonas Mikutavičius, Jurgita Jurkutė, Šinšilas (aktorius Vytautas Šapranauskas) bei daugelis kitų.

UNICEF šou „Už kiekvieną vaiką“ žiūrovai išvys jau spalio 21 d., penktadienį, 19.10 val. TV3 eteryje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją