„Krasta auto“ vadovės Astos Bagdonavičienės teigimu, šiuo renginiu buvo siekiama vaikams neįprastoje aplinkoje surengti šventę ir juos supažindinti su automobiliais bei jų techniniais ypatumais.

Į „BMW vaikų dienos“ šventę susirinkę vaikai ne tik pramogavo, bet taip pat, norėdami gauti BMW vairuotojo pažymėjimą, turėjo įvykdyti kelias užduotis. Elektrinius automobilius vairuojantys vaikai turėjo įveikti specialiai įrengtą trasą su kelio ženklais ir pėsčiųjų perėjomis, kurioje tvarką palaikė Policininkas Petras Baudelė. Taip pat, visi norintys gauti BMW vairuotojo pažymėjimą, keliavo į „Krasta auto“ techninio aptarnavimo centrą, kuriame techniška ir sudėtinga automobilio diagnozavimo procedūra vaikams buvo pristatyta žaismingai ir patraukliai. Vaikai neslėpė džiaugsmo stebėdami, kaip automobilis klauso ir vykdo serviso meistro nurodymus „pramerkti akytes“, „nusiprausti“, „užlenkti ausytes“ ir „išvažiuoti į darbą“.

Vyresni ir geriau automobilius pažįstantys šventėje dalyvavę vaikai laiką leido prie kompiuterinių žaidimų pultų arba su savo tėveliais sėdo į naujausius BMW arba „Mini“ modelius ir kartu dalyvavo bandomuosiuose važiavimuose. Po šių bandymų drąsiausi ir ekstremalų vairavimą vertinantys tėvai buvo kviečiami pajusti sportinio BMW M3 greitį šalia esančioje automobilių aikštelėje.

„BMW vaikų diena“ renginyje apsilankė per 200 suaugusiųjų ir 300 vaikų. Vaikų šventės ateinantį šeštadienį, spalio 15 d., taip pat vyks „Krasta auto“ salone Kaune, o spalio 22 d. - Klaipėdoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją