„Indija yra pirmoji rinka, kurioje pristatome naująjį „Rapid“. Tai parodo šios šalies svarbą mūsų kompanijai. Artimiausiais metais dar aktyviau veiksime už Europos ribų, o Indijos rinkai teks svarbus vaidmuo, nes neskaitant Kinijos ir Rusijos, tai viena daugiausiai potencialo turinčių rinkų. Automobilių ekspertai prognozuoja, kad šio dešimtmečio pabaigoje Indija bus tarp 5 didžiausių automobilių rinkų pasaulyje“, – sakė „Škoda“ valdybos pirmininkas Winfriedas Vahlandas.

Indijoje pradėta Škoda Rapid gamyba
Indijos rinkai skirtas „Rapid“ yra 4,39 m ilgio, 1,7 m pločio ir 1,47 m aukščio. Automobilis bus parduodamas su turbodyzeliniu 1.6 l, 77 kW arba tokio pat darbininio tūrio ir galingumo benzininiu varikliu.

Čekijos automobilių gamintojas kol kas oficialiai nepaskelbė, kokiu pavadinimu Europoje pardavinės naują sedaną, kuris bus gaminamas pagal Frankfurte pademonstruotą „MissionL“ koncepciją. Europiečiams šis modelis bus siūlomas nuo 2012 m. vidurio.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją