Antradienį vykusiame madų šou, kuris kiekvieną sezoną yra vienas iš laukiamiausių Paryžiaus mados savaitės renginių, vokiečių dizaineris „Grand Palais“ rūmus, kuriuose paprastai vyksta jo kolekcijų pristatymai, papuošė didžiulėmis skulptūromis. Šį sezoną didžiuliai koralai, burbulai ir jūros arkliukai kūrė nepakartojamą įspūdį ir leido žiūrovams pasijusti povandeniniame fantazijų pasaulyje.

Modeliai podiumu žingsniavo pasipuošę švelniais koralų ir jūros žalsvumo atspalvių drabužiais, o sidabrinės spalvos švarkai bei batai – dauguma kurių buvo lygiapadžiai – priminė saulės spindulius ant vandens arba žuvų žvynų mirgėjimą.

Pasirinktos medžiagos kūrė pastangų nereikalaujančios prabangos įspūdį, kuris yra neatsiejamas nuo „Chanel“ mados namų. C. Lagerfeldo aprengti modeliai priminė jūros gyvius – pavyzdžiui, vienas apdaras su raukiniais apsiūtu viršumi atrodė tarsi krevetės nareliai.

Kaip netikėtas svečias į pristatymą buvo pakviesta britų dainininkė Florence Welch, kuri pasirodė iš kriauklės bei sudainavo dainą iš savo naujojo albumo, kurio viršelį sukūrė C. Lagerfeldas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją