3 rutuliukai / gaminama 25 min.

Produktai:

1 vidutinio dydžio morka (virta),
75 g gramai obuolių,
20 g rudojo cukraus,
2 gramai druskos,
Aliejaus kepimui,
Kuminų – pagal skonį.

Kaip gaminti:

Morkas ir obuolius sutarkuokite stambia tarka, sudėkite į gilią lėkštę, įberkite kruopų (geriausiai manų), cukraus, druskos, ir sumaišykite iki vientisos masės.

Sudrėkinkite rankas ir nulipdykite iš masės blynelius. Apkepkite juos keptuvėje ar gruzdintuvėje 10 min. Apibarstykite kuminais ir patiekite.

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)