„Geriau jau būčiau čempiono titulą užsitikrinęs, iškovodamas pergalę, tačiau šiandien mes tiesiog buvome nepakankamai stiprūs. Šiemet iškovojome tiek daug pergalių, tad turėtų būti aišku, kad kažkada turi laimėti ir kiti – šiandien taip ir atsitiko, stipresni nugalėjo, tačiau mes esame gana patenkinti tuo, ką pasiekėme. Tai buvo kupina įvykių diena, buvo sunku – daug saugos automobilio periodų, sunkios sąlygos... Turint galvoje, kur buvome nusiritę, o kur finišavome, turime būti laimingi“, – po lenktynių kalbėjo M.Schumacheris.

Visgi, Michaelis džiaugėsi iškovojęs dar vieną „Formulės-1“ čempiono titulą.

„Tai nuostabu. Nemanau, kad reikėtų tai kam nors skirti, nes ši sėkmė priklausė nuo daugelio žmonių. Užsitikrinti čempiono titulą Spa trasoje, kuri man daug reiškia, be to, per 700-ąsias „Ferrari“ lenktynes – nuostabu. Didžiuojuosi tai pasiekęs su komanda, kuri manau yra išskirtinė. Jie nepakartojami“, – kalbėjo M.Schumacheris.

Vakar dienos lenktynėse Belgijoje vokietis užsitikrino jau 7-ąjį čempiono titulą. Pirmuosius du Michaelis iškovojo 1994-1995 m., būdamas „Benetton“ komandos (dabar – „Renault“) narys. Su „Ferrari“ bolidu M.Schumacheris nenugalimas buvo 2000-2004 m.

Spa trasoje M.Schumacheris 1992 m. iškovojo pirmąją savo pergalę „Formulės-1“ karjeroje.

Daugiau informacijos ieškokite www.f-1.lt.