„Tai yra galimybė kažką pakeisti. Aš kalbėjau su kai kuriais žaidėjais ir jie nebijo streikuoti. Tikėkimės, kad to neprireiks, bet tenisininkai yra pasiryžę protestams“, - britų žiniasklaidai teigė A. Murray‘us.

A. Murray‘us patvirtino, kad ketinimai skelbti streiką ar turnyrų boikotą bus aptarti tenisininkų susitikime Kinijoje.

„Aš taip manau. Mes vyskime ten su savo reikalavimų sąrašu tam, kad būtų galima kai ką pakeisti tvarkaraštyje ir susitarti. Mes turime teisę pasisakyti apie tai, kas vyksta mūsų sporte“, pareiškė A. Murray‘us.

Kinijoje tenisininkai posėdžiaus su Tenisininkų profesionalų asociacijos (ATP) ir Tarptautinės teniso federacijos (ITF) vadovais.

„Mes tik norime pakeisti kelis smulkius dalykus. Norime dviejų ar trijų savaičių poilsio per sezoną, norime, kad tvarkaraštyje būtų keliais turnyrais mažiau. Manau, kad tai yra realu“, - sakė škotų tenisininkas.

Tenisininkų nepasitenkinimas kilo po pastarojo savaitgalio Deviso taurės (Davis Cup) turnyro pusfinalių mačų, kai po neseniai pasibaigusio „US Open“ čempionato abu finalo dalyviai serbas Novakas Djokovičius (pirma pasaulio raketė) ir ispanas Rafaelis Nadalis (antra pasaulio raketė) kentėjo nuo išsekimo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją