"Situacija buvo akivaizdi - turėjo būti skirtas baudinys, o Vicente Iborra privalėjo gauti antrą geltoną kortelę“, - kalbėjo portugalas. - Šis epizodas turėjo aiškią įtaką galutiniam rezultatui.

Jei būtume įmušę baudinį ir žaidę 10 prieš 10, viskas pakryptų kita linkme. Tačiau reikia pasveikinti varžovus su pergale. Jie žino kaip provokuoti, simuliuoti, tempti laiką ir neatiduoti kamuolio. Tai taip pat yra futbolas, bet mūsų žaidėjai tokių dalykų nemėgsta. Šiame čempionate "Levante" futbolininkai neturi lygių pagal šiuos aspektus“

Ir tęsė: "Mano komandoje yra futbolininkų, kurie negali prisitaikyti prie nešvaraus futbolo. S. Khedira yra kaltas, nes žinojo, kuo visa tai baigsis. Jis įkliuvo į spąstus. Laikau Sami iš dalies kaltu dėl pralaimėjimo, bet ne mažiau kaltas ir teisėjas. Neskirti baudinio ir pašalinti žaidėją - tai jau per daug“.

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją