Trečiadienį ir ketvirtadienį, deja, visa pasaulio išmintis nepadėtų išsklaidyti sumaišties. Grįžkite prie pradžios – ko iš tikrųjų norite? Penktadienį pagaliau sulauksite aiškumo – galbūt per kažką, kas bus tiek žavintis, tiek keliantis iššūkį. Savaitgalį laukite radikalių širdies reikalų pokyčių!

Jautis

Pirmadienis – ne pati romantiškiausia savaitės diena, tačiau šiek tiek žavesio bylos jūsų naudai. Net penktadienis ir šeštadienis – tradiciniai pasimatymų vakarai – nebus patys geriausi meilei. Vis dėlto neliūdėkite – žinokite, kad jūsų laukia puikus trečiadienis ir ketvirtadienis, kai bendravimas seksis tiesiog šauniai. Be to, nusimato itin seksualus sekmadienis.

Dvyniai

Šią savaitę meilei jums nėra blogų dienų. Papasakosime apie tai, kaip puikias dienas paversti nepamirštamomis: trečiadienį ir ketvirtadienį jums reikia išsiveržti iš savo kiauto, o sekmadienį geriau būti kukliam nei norėti pasirodyti. Pirmadienis bei antradienis ir taip bus žavingos dienos. Niekas neįstengs jums pasakyti „ne“. Ir nepamirškite penktadienio bei šeštadienio, kai būsite seksualūs kaip niekada.

Vėžys

Karščiausios dienos meilei šią savaitę – antradienis, trečiadienis ir ketvirtadienis, kai puikuositės neatremiama energija ir žavesiu. Vienišiai turės gausybę galimybių flirtui, o poros puikiai sutars. Nuo sekmadienio taip pat prasidės kelios pasimatymams tinkamos dienos. Užuominos kitoms dienoms: pirmadienį surinkite papildomos informacijos, o penktadienį bei šeštadienį būkite pasirengę viskam.

Liūtas

Meilė šią savaitę gali būti kiek klastinga, tačiau su žvaigždžių pagalba nugalėsite sunkumus. Pirmadienį ir antradienį galimas gilesnis požiūris į santykius, bet tai reikalaus apmąstymų. Trečiadienis ir ketvirtadienis praeis puikiai, jei bendrausite su jums maloniais žmonėmis. Neleiskite, kad jūsų jausmus blogai suprastų. Penktadienį ir šeštadienį įtampą pašalins bendravimas grupėje, - kažkas suteiks jums rūpimą atsakymą. Sekmadienį svarbu mokėti prisitaikyti.

Mergelė

Savaitė prasidės nelabai romantiškai. Nesijaudinkite – tiesiog palaukite darbo savaitės pabaigos. Pirmadienį per darbus veikiausiai šviesios dienos nematysite, bet antradienį ir ketvirtadienį turėsite puikių galimybių bendrauti. Išsakykite, kokio meilės gyvenimo norėtumėte – apsibrėžus savo troškimus lengviau bus siekti tikslų. Penktadienį ir šeštadienį būsite labai jautrūs, bet nepamirškite, kad tuo metu esate atviri maloniems dalykams. Nuo sekmadienio žvaigždės žada kelias tikrai įsimintinas dienas.

Svarstyklės

Jūsų geriausios dienos (ir naktys) meilei šią savaitę? Tai penktadienis ir šeštadienis. Patogu, nes ryte galima vėlai keltis... Klausykitės savo instinktų ir leiskitės nešami meilės tėkmės. Likusią savaitės dalį svarbu: vengti skubotai elgtis pirmadienį arba antradienį bei pastebėti smulkmenas, kurios gali būti reikšmingos, trečiadienį ar ketvirtadienį. Sekmadienis bus skirtas poilsiui ir atsipalaidavimui.

Skorpionas

Kone kiekviena diena šią savaitę žada visokeriopas meilės galimybes. Galimos išimtys? Penktadienis ir šeštadienis, kai verta stabtelėti. Ir kam reikia tų tradicinių pasimatymų vakarų, kai visa savaitė alsuoja meile? Pirmadienis – tai grožis, harmonija ir gražus bendravimas. Trečiadienis ir ketvirtadienis – dienos, palankios dalintis slapčiausiomis mintimis. Nuo sekmadienio būsite itin kūrybingi – meilės srityje tai visą laiką praverčia.

Šaulys

Geriausios jūsų dienos meilei šią savaitę prasideda nuo pat pirmadienio ir antradienio, kai pasižymėsite tokia kūrybinga meilės energija, kad būtų gėda jos nepanaudoti. Išsakykite savo jausmus. Žinoma, likusią savaitės dalį irgi žinosite, ką veikti: trečiadienį ir ketvirtadienį bus proga pasinaudoti savo guviu protu, laikas bendrauti palankiausias penktadienį ir šeštadienį. Sekmadienį, ko gera, norėsite pelnytos poilsio valandėlės vienam ar su ypatingu žmogumi.

Ožiaragis

Pasak žvaigždžių, geriausios jūsų dienos meilei šią savaitę nusimato tik savaitgalį. Atitinkamai planuokite pasimatymus ir linksminkitės. Nesibaiminkite – likusią savaitės dalį taip pat rasite, ką veikti. Pirmadienį ir antradienį bendraukite, trečiadienį ir ketvirtadienį sutvarkykite skubius reikalus. Nesvarbu, ar turite porą, ar ne, judėjimas ir veikla atneš jums naudos.

Vandenis

Tai puiki savaitė širdies reikalams, kai meilės energiją pajusite jau nuo pirmadienio ir antradienio. Sukurkite ypatingam žmogui ką nors ypatingo – tam turite užtektinai vaizduotės, o jam ar jai tai tikrai patiks. Penktadienio ir šeštadienio vakarai taip pat bus labai romantiški, ypač jei pasimatymo metu mėgausitės muzika ar kažkuo, kas sukels dar daugiau kibirkščių jūsų širdyse. Trečiadienis, ketvirtadienis ir sekmadienis veikiausiai bus skirti kasdieniams darbams, tačiau vėlgi – niekad nežinote, kas gali nutikti.

Žuvys

Šią savaitę jūsų širdį užplūs meilė, o jos energiją jausite nuo antradienio iki ketvirtadienio. Vienišiai staiga pasijus nebe tokie vieniši, ypač jei dar pasinaudos ir savo flirto sugebėjimais. Pirmadienis žada įdomų atradimą, o penktadienis bei šeštadienis – galimybę susigaudyti savo jausmuose. Beje, ir sekmadienio vakaras gali būti aistringas bei karštas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją