„Niekada neslėpiau, jog groti Lietuvoje man patinka labiausiai – myliu lietuvius, tamsius klubus ir juose tvyrančią atmosferą. Tiesa, šįkart labai nekantrauju, nes tai bus mano krikštas Baltijos jūros kurorte“, - atviravo pastoviu „Atari“ rezidentu tapęs DJ’us.

Barry Gilbey yra tekę groti daugybėje pasaulinių kurortų – nuo vakarėlių ant Juodosios jūros krantų Rumunijoje, laukinių naktų Malaizijoje, Kuala Lumpur kalnuose, iki didžiųjų šokių muzikos renginių Majamio paplūdimiuose.

Įsimintiniausias DJ’aus pasirodymais vyko Australijoje, kur kylant saulei pagal Barry Gilbey ritmus šėlo tūkstantinė šokių muzikos mylėtojų minia. „Grojant tokiuose „atostogų“ vakarėliuose tiesiog privalu įsiklausyti į publikos nuotaikas. Turi sukurti ir išlaikyti tą nepakartojamą atmosferą, nes kitaip būsi sudraskytas į gabalus“, - sakė Barry Gilbey.

DJ’us Palangoje atostogaujančius savo gerbėjus tikisi nustebinti šiltu ir vasarišku setu, paįvairintu breaks ritmais grįstomis decibelų atakomis. „Ką tik grįžau iš turo Azijos šalyse, kur šokių aikštelės į breaks reagavo fantastiškai - žmonės supranta, kad tai, ką jie girdi, yra visiškai šviežias garsas“, - pasakojo DJ’us.

Talentingo ir visų A sąrašo DJ’ų vertinamo Barry Gilbey aistrą breaks muzikai rodo ir kitas faktas. Šiemet britas įkūrė naują, būtent šiai muzikos krypčiai skirtą leiblą „Beat Industries“, prisiglaudusį po DJ’aus valdomos produktyvios studijos „Choo Choo Rec.“ sparnu.

Su Palanga atsisveikinantys renginio organizatoriai tikisi pakartoti praėjusio „Atari On Water“ vakarėlio, vykusio taip pat klube „New Orleans Šachmatinė“, šėlsmą, inspiruotą svečio iš Suomijos Mr.A ir gimtadienį šventusių „Atari“ DJ’ų ritmų. Tuomet salė netuštėjo iki pat paryčių, o linksmai nusiteikę atostogautojai išgėrė ne tik visą klubo šampaną, bet ir gaiviuosius bei energetinius gėrimus.

Pasibaigus vasarai „Atari“ tęs bendradarbiavimą su „New Orleans“ klubu. Jo lankytojų Vilniuje laukia talentingiausi pasaulio šokių muzikos kūrėjai. Pirmasis svečias - Desyn Masiello, apšildantis oficialius Johno Digweedo rudens turo vakarėlius. Vėliau bendri „Atari“ ir naktinio klubo projektai vyks kas du mėnesius.

Bilietas į Barry Gilbey pasirodymą „Šachmatinėje New Orleans“ kainuos 25 Lt, su skrajute 20 Lt, „Atari“ klubo nariams – 15 Lt.

Kvietimus į "Atari" sezono uždarymo vakarėlį ir Barry Gilbey išskirtinio mikso CD laimėjo: Rūta Vailionytė, Domas Dargis, Ugnė Tomkutė. Jiems jau pranešta el. paštu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją