„Tokvilos“ ir LFF atstovų teigimu, autoparko atnaujinimas hibridiniais automobiliais ne tik sutvirtina jau šešerius metus trunkantį bendradarbiavimą, bet ir prisideda prie gamtos tausojimo.

„Nuoširdžiai tikime, kad mūsų ilgalaikis bendradarbiavimas padeda LFF pasirengti svarbioms varžyboms ir keliaujant populiarinti futbolą po visą šalį“, – sakė UAB „Tokvila“ generalinis direktorius Algimantas Purauskas – „Būdama trečioji pagal dydį automobilių gamintoja pasaulyje, „Toyota“ yra atsakinga už aplinkosaugos problemų sprendimą. Gamintojų politika šioje srityje yra ilgalaikė ir sykiu labai nuodugni.“

LFF prezidentas Liutauras Varanavičius pats išbandė hibridinį „Auris“ automobilį ir buvo maloniai nustebintas jo galimybėmis. „Šimtus kilometrų važiuoju kiekvieną dieną, todėl man svarbus kelionės komfortas. Važiuoti su šiuo automobiliu buvo malonumas“, - sakė LFF vadovas.

Naujieji automobiliai LFF atiteks pačiu laiku – per intensyviausią metų laikotarpį, kurio metu vyksta daug nacionalinių ir tarptautinių varžybų, masinio futbolo renginių įvairiuose šalies miestuose.

„Daug keliauti tenka tiek futbolininkams, tiek treneriams ar organizatoriams. Nuo šiol keliausime „atsakingai“ – tausodami gamtą“, - sakė LFF rinktinių skyriaus vadovas Robertas Tautkus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją