Kartu su išankstiniais bilietais į “ACME CD-R Summer End Party” bus platinamas unikalus kompaktinis diskas, kuriame – šūsnis informacijos ir geros muzikos. Jame muzikos melomanai ras “RyRalio” didžėjų kartu su “Overtone” vokaliste Giedre įrašytą radijo singlą “Visu greičiu”, o taip pat visiškai naują DJ Laurio Lee ir Karaliaus sukurtą Latvijos grupės “Bandmaster’s Flight” dainos “Samuel Alone” versiją. Šią dainą dar šiemet vinilinėje plokštelėje žada išleisti nauja Baltijos šalių įrašų kompanija. Išankstiniai bilietai parduodami „Muzikos Bomba“ parduotuvėse.

“Visu greičiu” pradėjo geriausius Lietuvos šokių muzikai metus, o “Samuel Alone (RyRalio DJs Remix)” – savotiškas naujo sezono startas. “ACME CD-R Summer End Party” atspindės viską, kas buvo geriausia šią gražią vasarą, ir primins, kad rudenį šokių aikštelėse bus ne mažiau karšta”, - būsimo festivalio nuotaikas apibūdino vienas iš šventės organizatorių DJ Lauris Lee.

Didžiausia renginio scena – house muzikos palapinė įsikurs ant vandens esančioj aikštelėj. Čia gros vienas iš įdomiausių Austrijos didžėjų ir muzikinio projekto “Project East” įkūrėjas DJ Simonlebon (Simon Briner), jau minėto Latvijos projekto “Bandmaster’s Flight” lyderis DJ Rudd bei renginio šeimininkai DJ Karalius ir Lauris Lee.

Jachtklubo terasoje skambės hip hopas, funk, regis, breaks muzika, kurią pristatys Vienos šokių muzikos renginių bei radijo laidų legenda DJ Slack Hippy (Samuel Beales). Joje taip pat pasirodys “G&G Sindikato” bei “Skamp” didžėjus DJ Mamania ir tikras dancehall stiliaus meistras Dr. Head iš kolektyvo “Soulstar Sound System”.

Siekdami atspindėti kiek galima daugiau šokių muzikos stilių, “ACME CD-R Summer End Party” žada ir netikėtą, šiemet kaip niekad populiarių progressive ir electro muzikos stilių dvikovą. Pastarąją atstovaus “nemiksuojantis” didžėjus, artistas, atlikėjas Rimas Šapauskas, o progressive house muziką gros DJ Kastis Torrau iš kolektyvo “Atari”.

Trys šokių muzikos scenos bus išdėstytos Kauno jachtklubo teritorijoje, kuri bus aptverta ir saugoma. Organizatoriai žada taip pat ir papildomų pramogų – veiks teminiai barai ir žaidimų aikštelė.

“2004-ieji – labai geri metai Lietuvos šokių muzikai. Vis dažniau atvyksta tikros šokių muzikos žvaigždės ir patyrę atlikėjai, o ir lietuviai groja, kuria vis geriau. Iki šiol tokio renginio bent jau Kaune dar nebuvo”, - reziumavo renginio koncepcijos autorius DJ Karalius.

Rengėjai tikisi, kad vasaros pabaigą pažymintis šokių muzikos festivalis nuo šiol vyks kasmet.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją