„Negaliu patikėti savo akimis – atjaunėjau penkiolika metų, veidrodyje išvydau nebe senąją save, o labai gražią moterį“, - susigraudinusi kalbėjo Audronė.

„Prieš septynerius metus mane paliko vyras. Kodėl išsiskyrėme, nesuprantu iki šiol, bet gal aš per mažai skyriau dėmesio savo išvaizdai. Dabar norėčiau sutikti galantišką, protingą savo amžiaus vyriškį, su kuriuo būtų malonu bendrauti, eiti į teatrą, kuris negailėtų man dėmesio. Juk dabar esu graži, jaučiu savo vertę ir galiu drąsiai pasinerti į naujus jausmus“, - atviravo projekte dalyvaujanti 58 metų moteris.

Pirmąkart gyvenime išbandžiusi įvairias grožio priemones, moteris neteko žado. Audronei buvo pakelti antakiai, viršutiniai akių vokai, veidas buvo atjaunintas riebalų ir hialiurono rūgšties injekcijomis, jai sudėti nauji dantys, tačiau didžiausią šoką ji patyrė po greičiausio pokyčio – kai ją nugrimavo profesionali vizažistė.

„Apie makiažo priemones buvau susidariusi visai kitokį įspūdį. Galvojau, kad kreminė pudra sendina, todėl niekad jos nebandžiau. Akių šešėliai ar kosmetiniai pieštukai man apskritai buvo nesuprantami daiktai“, - atvirauja moteris.

Septynias plastinės chirurgijos operacijas patyrusi ir gigantišką G dydžio krūtinę susimažinusi kita projekte dalyvaujanti Audronė po stiliaus pokyčių įgijo fatališkos juodaplaukės įvaizdį: „Ranką prie širdies pridėjus galiu pasakyti, kad jaučiuosi graži. Tikrai sau esu labai graži!

Dabar matau pokyčių rezultatą – man buvo sumažinta krūtinė ir išoperuotas didžiulis nukarusios pilvo odos sluoksnis. Tik žaizdoms sugijus ir apsilankius pas stilistus pagaliau suvokiau, kokie pokyčiai įvyko.

Niekad nebandžiau lūpų dažyti tokia ryškiai raudona spalva, o kai pamačiau save iš šalies, pagalvojau, jog atrodau kaip pritrenkianti kino filmo aktorė, fatališka juodaplaukė. Po tokių pokyčių veiklos imsiuos jau visai kitokios nuotaikos – kupina energijos ir atsikračiusi baimių“, - įspūdžiais dalinosi 35 metų projekto dalyvė.

„Šios moterys – stiprios ir drąsios asmenybės, kurioms šiek tiek trūksta moteriškų gudrybių išmanymo. Menas yra tinkamai pabrėžti dailiausius savo veido bruožus ir paslėpti trūkumus nepersistengiant ir neprarandant savitumo. Kiekviena moteris turi žinoti, kokio tipo makiažas jai tinka labiausiai ir šias mažytes moteriškas gudrybes naudoti gyvenime. Tų gudrybių projekto dalyvių ir pasistengiau jas išmokyti”, - teigė „SLA akademijos” vadovė Eglė Pališkienė.

Dalyvių pokyčių istorijas stebėkite naujajame LNK sezone. Junkis ir tu!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją