Produktai:

1 saldžiarūgštis obuolys,
1 gūžė salotų,
2 3 riekelės baltos duonos (supjaustyti kubeliais),
1 šaukštas alyvuogių aliejaus,
1 skiltelė česnako (išspausti).

Užpilui:

220 g kamembero sūrio,
2 šaukštai grietinėlės,
druskos pagal skonį.

Kaip gaminti:

1. Alyvuogių aliejuje su česnako sultimis apskrudinkite baltos duonos kubelius iki aukso spalvos, apibarstykite druska.

2. Stambiai supjaustykite ar suplėšykite salotų lapus, sudėkite į dubenį. Sudėkite obuolio skilteles ir išmaišykite.

3. Pagaminkite užpilą: nuo sūrio nupjaukite odelę, šaukštu sudėkite sūrį į nedidelį puodą, supilkite grietinėle ir maišydami kaitinkite, kol išsilydys sūris. Tik neužvirinkite.

4. Aplaistykite salotas šiltu užpilu, pabarstykite krapais ar kitomis žolelėmis, ir galima valgyti.

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją