"FBK Kaunas" su 68 taškais ir toliau lieka čempionato lyderiu.

Šalies čempionų lygiosiomis pasinaudojo artimiausia persekiotoja Vilniaus "Žalgirio" vienuolikė. "Žalgiris" svečiuose po atkaklios ir permainingos kovos 3:2 (2:1) palaužė penktoje vietoje esančio Kauno "Inkaro" klubo pasipriešinimą ir sumažino atsilikimą nuo lyderio iki 8 taškų.

Trečioje vietoje su 58 taškais tebėra Klaipėdos "Atlanto" futbolininkai. Jie trečiadienį Vilniuje net 6:0 (2:0) sutriuškino vietos "Geležinio vilko" ekipą.

Atkakli kova vyksta 10 komandų turnyro lentelės apačioje, kur šeštąją ir dešimtąją pozicijas skiria vos šeši taškai.

Svarbias pergales iškovojo dėl vietos A lygoje kovojančios komandos - Šiaulių "Sakalas" ir Alytaus "Dainava". "Sakalas" namie 2:0 (1:0) nugalėjo šeštojoje vietoje esančią Kėdainių "Nevėžio" ekipą ir su 25 taškais pasivijo "Geležinio vilko" komandą, o "Dainava" savo aikštėje taip pat 2:0 (1:0) nugalėjo ketvirtojoje vietoje esančią Panevėžio "Ekrano" vienuolikę ir su 21 tašku pakilo į priešpaskutinę - devintąją poziciją.

Artimiausios - XXIX turo - rungtynės vyks sekmadienį. Pagrindinė turo dvikova vyks Vilniuje, kur vietos "Žalgiris" 15 valandą susitiks su čempionato lyderiu "FBK Kaunas" klubu.

Dvejos turo rungtynės tarp "Ekrano" ir "Geležinio vilko" bei "Atlanto ir "Inkaro" prasidės valanda anksčiau: ne 17, o 16 valandą.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją