O taip, povestuvinė kelionė - neatsiejama visos šventės dalis. Mes su vyru nesame pasyvūs dykinėtojai, tačiau be galo mėgstam jūrą, šiltą smėlį, romantiškus miestus ir beprotiškus nuotykius. Taigi pasirinkome Barseloną. Ir tikrai neprašovėm.

Nuostabus oras, jūra, įspūdingi architektūriniai paminklai, bažnyčios, parkai su palmėm ir žydinčiomis magnolijomis... Ir naujas draugas - Samuelis, kuris internetu mus pakvietė gyventi pas save! Gali pasirodyti keistai, kad medaus mėnesį praleidome pas svetimą žmogų, tačiau jis mums pasidarė nebe svetimas vos pasisveikinus (ispaniški pasisveikinimai su bučiniais - visai įdomu) :) Taigi apsigyvenome pas nuostabų žmogų, su kuriuo visų atostogų metu vakarais susėsdavom gerti vyno ir valgyti (jis kasdien ruošdavo laabai skanią vakarienę), aptardavom ką jau pamatėme, jis patardavo, kur ir kaip pamatyti kitus stulbinančius Barselonos stebuklus.

Dėl mūsų menkų ispanų, o jo - anglų kalbų žinių, dažnai vakarus paversdavom dailės būreliu - piešdavom viską, ko nemokėjome pasakyti žodžiais (siūlyčiau pabandyti net ir mokant kalbą - tai labai linksmas užsiėmimas). Rytais naujasis draugas išeidavo į darbą, o mes, likę dviese, džiaugėmės gyvenimu - nepaprasta gamta, tyru oru (gyvenome kalnuose, kurie stūkso vos už kelių kilometrų nuo miesto centro), ir, žinoma, vienas kitu.

Praleidome nuostabias atostogas...Turbūt nebereikia nei sakyti, kad praėjus metams po vestuvių, mes vėl sugrįžome pas naująjį draugą Samuelį... Na, ir pas naująją meilę Barseloną.

Gražių Jums kelionių, įsimylėjėliai!

Rasa R.

**********

Šis rašinys - konkurso „Nuostabiausia vieta medaus mėnesiui“ dalis. Dalyvauk konkurse ir tu, papasakok, kaip praleidai savo medaus mėnesį, ir laimėk kvietimus pasilepinti SPA procedūromis!

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją