"Valstybinius pašto skyrius tiesiog užpuolė filatelistai ir šiaip interesantai. 1,20 dolerio vertės pašto ženklą nori įsigyti labai daug žmonių", - sakė Vienos pašto atstovas Johannesas Angereris (Johanesas Angereris).

Arnoldas Schwarzeneggeris (Arnoldas Švarcnegeris) gimė Thal kaimelyje, prie Austrijos pietuose esančio Grazo miesto. 1968-aisiais jis, norėdamas tęsti savo kultūristo ir kino aktoriaus karjerą, emigravo į JAV.

Neseniai aktoriui teko politiko karjerą derinti ir su naujausiu vaidmeniu J.Verno romano ekranizacijoje "Aplink pasaulį per 80 dienų".

"Arnis būdamas mažas berniukas mėgo kolekcionuoti pašto ženklus, tai irgi turėjo įtakos pasirenkant žmogų šiai pašto ženklų serijai", - teigė J. Angereris.

Aktorius ir JAV Kalifornijos valstijos gubernatorius Austrijoje yra iki šiol labai mylimas ir meiliai vadinamas Arniu, o Grazo sporto stadijonui suteiktas jo vardas.

Pašto ženklą vaizduojantį raumeningąjį aktorių Amerikos ir Austrijos vėliavų fone už porą dolerių galima įsigyti ir internete.