Ryte, kai į “Meilės trikampį” atėjo naujokas 28-erių metų pardavėjas konsultantas Nerijus, Audronė neslėpė, jog šis vaikinas jai patinka. “Jo, kaip ir Kęstučio labai geros akys. Jis nuoširdus žmogus”, - sakė mergina.

Nerijus, tik atvykęs į realybės šou, sakė nematąs konkurentų ir netgi yra parengęs slaptą planą, kaip užkariauti merginos širdį.

Pirmąjį kartą Audronė ištraukė Kęstučio kortą. Jie abu pirmą kartą su narų kostiumais paniro po vandeniu.

Kol megina leido laiką su kitu vaikinu, Nerijus taip pat nesnaudė. Audronei jis priskynė lauko gėlių, iš akmenų ežero dugne sudėliojo širdelę. Vaikinas tikėjosi, kad šie darbai padarys įspūdį merginai. Tačiau visko vos nesugadino Nerijaus konkurentas Kęstutis. Audronė pamanė, kad širdį iš akmenų sudėliojo jis.

Vėliau, kai mergina išsiaiškino, kas iš tiesų tai padarė, ant Kęstučio ji rimtai supyko. “Jam nederėjo taip elgtis. Tai nesąžininga”, - kalbėjo Audronė.

Tuo tarpu Kęstutis nesijautė kaltas. “Aš nepasakiau, kad tai mano darbas. Tačiau ir nepaneigiau”.

Antrąją dienos dalį Audronė praleido su Nerijumi. Jie kartu žaidė boulingą.

Po kelias valandas praleidusi su abiem vaikinais, Audronė buvo pasimetusi. Iki paskutinės akimirkos ji nežinojo, kurį vaikiną pasirinkti.

Likimu ir įvairiausiais burtais tikinčiai merginai apsispręsti padėjo paprasčiausi popieriaus lapeliai. “Ant kiekvieno užrašiau vaikino vardą. Tas, kurį ištraukiau, liko “Meilės trikampyje”, - taip savo sprendimą po kelių dienų pakomentavo Audronė.

Kęstučiui toks Audronės pasirinkimas buvo didelė staigmena. “Nežinau, kodėl ji mane pasiliko. Gal iš gailesčio?”, - mąstė vaikinas.

Tuo tarpu Nerijus sakė iš karto pastebėjęs, jog Kęstutis “žiauriai įsimylėjęs Audronę”.

Ar teisus buvo Nerijus ir kas bus trečiasis “Meilės trikampio” dalyvis matysite šiandien 20.30 per TV3.