Lengvumas ir aptakios formos derinami su komfortu, judesiu ir technologijomis – tai pagrindiniai šio sezono akcentai. Plastikinės priekinės akinių dalys ir kojelės dekoruotos metalinėmis detalėmis.

Naujoji vyrams ir moterims skirtu „Prada“ akiniu kolekcija pasižymi išskirtiniu charakteriu. Visų modelių dekorą pagyvina nauji raštai ir logotipai. Šių ieškojimų tikslas – naujų stiliaus simbolių sukūrimas. Vyriški akiniai pasižymi rafinuotumu, detalių pusiausvyra ir neišryškintu, kartais į klasiką linkstančiu stiliumi.

Akinių kūrimui šį sezoną panaudota guma užtikrina geresnį ir patogesnį nešiojimą. Mados namų „Prada“ akinių kolekcija „Linea Rossa“ išsiskiria savo sugebėjimu derinti aktyvius elementus su gyvenimo būdą atspindinčio prekinio ženklo bruožais ir atvirkščiai. Šis stilių apsikeitimas pastebimas ir korekcinių akinių kolekcijose, kurioms individualumo suteikia linijiškos, išraiškingos formos ir visus modelius puošiantis raudonas logotipas.

Nuo 8-o praėjusio amžiaus dešimtmečio kompanija „Vogue Eyewear“ kuria regą koreguojančius ir nuo saulės saugančius akinius moterims, kurios nevengia žaisti stiliaus akcentais.

Naujoji 2011-2012 m. rudens/žiemos kolekcija pasižymi 9-ą praėjusio amžiaus dešimtmetį primenančiomis linijomis, atspindi moterišką ir šelmišką stilių. Plačios formos, spalvų kontrastai ir spalvinga glazūra, būdinga daugiamačiam tų nepamirštamų laikų stiliui, derinami su švelniai prašmatniomis, bet rafinuotomis detalėmis, tokiomis kaip lankstūs ir subtilūs metaliniai puošybos elementai priekinėje akinių dalyje ir ant kojelių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją