Krepšininkas su uteniškiais LKL čempionate prasibrovė į geriausiųjų ketvertą, bet medalių iškovoti nepavyko. LKL čempionate gynėjas rinko po 10,3 taško, atlikdavo po 2,7 rezultatyvaus perdavimo per beveik 30 aikštėje praleistų minučių.

"Šiaulių" klubas su šiuo krepšininku pasirašė sutartį vienam sezonui. "Tikimės komandą iki fizinio pasirengimo stovyklos pastiprinti dar vienu žaidėju", - sakė klubo direktorius Adomas Klimavičius.

- Praėjusį sezoną žaidėte komandoje, kuri LKL atkrintamose varžybose įveikė "Šiaulius". Nenustebote gavęs kvietimą sugrįžti į "Šiaulių" komandą?

- Ne, labai nenustebau. Būčiau nustebęs, jei būtų pakvietusi "Barcelona" (juokiasi).

- Utenos komanda nekvietė pasilikti?

- Kai klubas pratęsė sutartį su treneriu Robertu Giedraičiu, jis man skambino, siūlė likti. Tačiau tuo metu turėjau keletą konkrečių kvietimų, todėl svarsčiau juos.

- Kuo patrauklus buvo "Šiaulių" kvietimas?

- Pažįstu komandos vadovus, trenerius, ne vieną krepšininką. Vilioja galimybė žaisti VTB Vieningoje lygoje. Joje jau esu rungtyniavęs, kai atstovavau Mariupolio "Azovmaš" klube. VTB Vieningoje lygoje žaidžia tikrai galingos komandos.

- "Šiaulių" klube jau yra du amerikiečiai įžaidėjai Rashaunas Broadusas ir Camas Longas. Nebijote konkurencijos?

- Tikrai nebijau. Kalbėjau su komandos vadovu, mano vaidmuo bus ne tik įžaisti kamuolį - reikės kamšyti ir kitas skyles. Žaisiu toje pozicijoje, kurioje reikės treneriui.

- Jau pasveikote po kelio operacijos?

- Jaučiuosi puikiai, nes kelio išvalymo operacija buvo atlikta gegužės mėnesį. Gydytojai išvalė atplaišas, koja netinsta, tad viskas labai gerai.

- Ką nuveikėte per vasarą?

- Vasarą tikrai buvo ką veikti - buvo ir draugų vestuvių, ir krikštynų. Vis dar ilsiuosi su šeima ir laukiu sezono pradžios.

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją