Jau šį savaitgalį kino teatruose pamatysime naujausią filmą „Blitz“, kuriame J. Stathamas vaidina policininką, savo pareigas vykdantį kartais visiškai neteisėtais būdais. Šios premjeros proga surinkome faktus, kurie gali būti žinomi toli gražu ne kiekvienam:

J.Stathamas gimė 1967 rugsėjo 12, Londone.

Draugai jį vadina „Jay“.

Ūgis – 1,75 m.

Kurį laiką uždarbiavo parduodamas daiktus juodojoje rinkoje.

Kine debiutavo 1998-aisiais, filme „Lok, stok arba šauk“.

Filme „Transporteris“ beveik visus kaskadinius triukus atliko pats. Aktorius be jokių dublerių filmavosi automobilių persekiojimo, nardymo ir muštynių scenose.

Karjera kine prasidėjo tuomet, kai kompanija „French Connection“ J.Stathamo atvaizdą uždėjo ant reklaminių lankstinukų.

Nuo mažens domisi kovos menais.

Aktoriui buvo siūlomas Agento 47 vaidmuo filme „Hitman“, tačiau vėliau šią rolę atliko Timothy'is Olyphantas.

Užsiiminėjo kikboksu.

Du kartus vaidino žmogų, kuris lifte kalba su savimi ir vėliau tai pasirodo kaip haliucinacijos – 2005 metais filme „Revolver“ ir 2006-aisiais filme „Crank“.

Kelerius metus draugavo su Anglijos modeliu Kelly Brook.

Šiuo metu susitikinėja su Rosie Huntington-Whiteley.

Sumokėjo beveik 11 milijonų dolerių už didžiulį namą ant vandenyno kranto Malibu. 2005-aisiais jo nekilnojamo turto sąrašą papildė namas Holivudo kalvose (kainavo 2,4 mln. dolerių).

Yra viena iš sunkiausiai paparacų susekamų žvaigždžių. Vyras labai retai duoda interviu ir niekada nekalba apie savo asmeninį gyvenimą.

J.Stathamas jau yra nusifilmavęs dviejuose filmuose, kurie laukia debiuto kino teatruose ir dar trijuose, kurie šiuo metu montuojami.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją