“Romanas – išvaizdus vaikinas. Mane žavi jo mėlynos akys”, - prieš dvi dienas komplimentus naujokui žėrė Inga. Tačiau vakar, kai “Meilės trikampio” duris pravėrė Valentinas, merginos nuomonė apie Romaną staiga pasikeitė.

Pirmąją dienos dalį Inga praleido su Romanu, tačiau Valentinas taip pat nesėdėjo rankų sudėjęs. Jis nupirko gėlių ir užrašė atviruką. “Inga, tikiuosi tu suteiksi man šansą”, - maldavo jis.

Toks naujoko dėmesys davė trokštamus rezultatus. Prieš traukdama kortas antrąjį kartą Inga atviravo, jog likusią dienos dalį norėtų praleisti su Valentinu. “Norėčiau ištraukti Valentiną. Jis man labiau patinka negu Romanas”.

Tačiau ir antrąjį sykį fortūna šypsojosi Romanui. Inga dėl tokio atsitiktinumo buvo nepatenkinta ir to nė nemanė slėpti. Nelinksmas atrodė ir Valentinas. Kol Romanas ir Inga maudėsi ir vienas kitą masažavo baseine, jis sportavo ir liūdnai rymojo prie stalo .

Tačiau Inga, nors ir būdama su Romanu, Valentino nuotaiką spėjo pastebėti. “Jis labai nusiminęs, matau, kad keistai į mane žiūri”, - sakė Inga.

Vakare, kai atėjo metas apsispręsti, Inga “Meilės trikampyje” pasiliko Valentiną. “Valentinas man tikrai patinka, o Romanas – vėjavaikis”, - paklausta, kas lėmė jos apsisprendimą kalbėjo Inga.

Tačiau iki dvyliktos valandos nei Inga, nei Valentinas svetainėje nepasirodė. “Noriu, kad rytoj ateitų dar viena mergina. Jeigu tuomet Valentinas pasirinktų mane, tikrai patikėčiau, kad jis man neabejingas ir ko gero kartu išeitume iš “Meilės trikampio”, - užsiminė Inga.

Ar išsipildys Ingos norai? Ar šiandien “Meilės trikampio” duris pravers mergina? O galbūt ateis dar vienas naujokas, kuris Ingai patiks labiau nei Valentinas?

“Meilės trikampį” žiūrėkite 20.30 per TV3.