22 metų atlikėja šiuo metu yra pasinėrusi į šio prašmatnaus renginio detalių derinimą. Jai padeda viena vedybų planuotoja ir jos motina Lynne (Lain).

Pasak šaltinių, vestuvių biudžetas siekia net 1,8 mln. dolerių (4,8 mln. litų). Teigiama, kad Britney ypač trokšta ceremonijos vietą papuošti specialiomis baltomis tulpėmis iš Amsterdamo, kurios jai atsieis 180 tūkst. dolerių (486 tūkst. litų).

"Ji mėgsta tulpes ir nori, kad viskas būtų jomis išpuošta", - sakė dainininkės vedybų planuotojai artimas šaltinis.

"Ji taip nurodė, kad nori 300 butelių šampano "Cristal". Kol kas neapsisprendė dėl pusryčių meniu, bet pažymėjo pinigų niekam nešykštėsianti".

"Britney pageidauja didžiulio renginio, kuris niekuo nepanašėtų į pigias tuoktuves Las Vegase, per kurias duoti įžadai buvo anuliuoti po 55 valandų", - pridūrė šaltinis.

Seksualioji B.Spears pritrenkė pasaulį pirmąją Naujųjų Metų dieną per skubią ceremoniją ištekėjusi už savo vaikystės draugo Jasono Alexanderio (Džeisono Aleksanderio). Antrosios žvaigždės vestuvės numatytos lapkričio 20-ąją.

"Britney jau pasisiuvo baltą vestuvinę suknelę ir sako, kad ji bus labai tradicinė. Ją lydės penkios pamergės, tarp jų sesuo Jamie (Džeimi) ir viena seniausių draugių iš mokyklos laikų. Idėjų, kaip įdomiau surengti tuoktuves, ji ieško vestuvėms skirtuose žurnaluose, tačiau daug kuo prisideda ir jos mama", - pasakojo tas pats šaltinis.

"Kevinas sutinka su viskuo, ką jos siūlo. Kuo toliau, tuo vestuvės žada būti prabangesnės. Jos bus tikrai pasakiškos", - sakė jis.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją