Antradienį prie Sicilijos Trapanio mesto, netoli tos vietos, kur B.Pittas ir C.Zeta-Jones filmavosi juostoje "Oušeno dvyliktukas" (Ocean`s Twelve) - 2001 metų kriminalinio trilerio "Oušeno vienuoliktukas" (Ocean`s Eleven) tęsinyje, policija sulaikė 23 įtariamus mafijos narius.

Tarp sulaikytųjų buvo ir keli gerai žinomo gangsterių klano, dominuojančio idiliškame Sicilijos pakrantės ruože, kuriame vyko filmavimas, nariai. Pasinaudodami savo pažintimis, jie mėgino prasmukti į filmavimo aikštelę.

"Trys "Castellammare del Golfo" šeimos nariai dieną ir naktį sukdavo ratus aplink filmavimo aikštelę, laikydamiesi arti filmavimo komandos ir aktorių", - sakė Trapanio policijos viršininkas Giuseppe Linaresas (Džuzepė Linaresas).

Dėl komentarų nepavyko susisiekti nė su vienu "Oušeno dvyliktuką" kuriančios kino studijos atstovu.

Teismo šaltiniai nurodė, kad mafiozai galėjo mėginti iš filmo prodiuserių reikalauti pinigų už apsaugą.

Steveno Soderbergho (Stiveno Soderbergo) režisuojamame "Oušeno dvyliktuke" taip pat vaidina Julia Roberts (Džulija Roberts), George`as Clooney (Džordžas Klunis) bei Mattas Damonas (Metas Deimonas), tačiau jie Sicilijoje nesifilmavo.

G.Linaresas pažymėjo, kad nei aktoriams, nei filmavimo komandai grėsmė šioje Viduržemio jūros saloje nebuvo iškilusi.

"Minėtus tris mafiozus policija sekė per palydovines pozicionavimo sistemas, be to, juos stebėjo paprastais drabužiais persirengę policijos pareigūnai, kurie neleistinos ar įtartinos veiklos atveju iš karto būtų juos suėmę", - teigė policijos vadovas.

Žinia apie mafijos narių areštą buvo vienas iš kelių pranešimų, pasigirdusių apie kruopščiai slepiamą "Oušeno dvyliktuko" filmavimą, kuris vyko tarp Romos ir Sicilijos. Filmavimo darbai Italijoje dabar jau baigti.

Romoje dėl J.Roberts pasirodymo kilęs paparacų sujudimas priminė Italijos kino filmų kūrimo metą 6-ajame ir 7-ajame dešimtmečiuose, kai žvaigždės užplūsdavo Veneto gatvę, kurią išgarsino Federico Fellini (Federiko Felinio) juosta "Saldus gyvenimas" (La Dolce Vita).

Vienoje iš išplatintų nuotraukų matyti, kaip B.Pittas ir C.Zeta-Jones Tiberio pakrantėje dalijasi ledais.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją