Ilgi sijonai gali būti iš šifono arba smulkiai klostuoti. Šio pavasario stilius – plonų medžiagų lengvumas su vyriškomis garderobo detalėmis. Madų kūrėjai siūlo paįvairinti moterišką stilių sportinėmis, džinsinėmis detalėmis.

Ilgi romantinio stiliaus sijonai grįžo iš aštunto dešimtmečio. Jie gali būti ne tik ilgi, bet ir platūs – plotį pasirinkite pagal figūrą ir pagal savo skonį. Aukštoms, lieknoms merginoms tiks daugiasluoksniai įvairiausio pločio sijonai. Apvalesnių formų moterims geriausiai rinktis ne per daug platų sijoną trapecijos, stačiakampio formos. Sijonai iš lengvo šifono gali būti su standesniu pamušalu, bet nebūtinai.

Marc Jacobs

Fendi

Jena Theo

Frankie Morello

Pagrindinės taisyklės

Svarbiausia laikytis pagrindinės taisyklės – kuo platesnis ilgas sijonas, tuo trumpesnis ir siauresnis turi būti viršutinis drabužis. Pavyzdžiui, minkštai krentantis ilgas sijonas puikiai dera su pailgintu aptemptu nertiniu ir lygiapadžiais bateliais, arba ilgas platus sijonas - su trumpute palaidine ir bateliais ant kulno. Ilgas sijonas gerai atrodo su lengvomis palaidinėmis, tik jas būtina sukišti į vidų. Prie tokios eilutės galima priderinti diržą arba trumpa švarkelį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją