E. Vabuolis svorio kategorijos virš 80 kg aštuntfinalyje 10:8 įveikė bendraamžį iš Rumunijos Georgę Ciobanu ir ketvirtadienį ketvirtfinalyje susitiks su vengru Laszlo Komoru, kuris 9:8 privertė pasiduoti armėną Arseną Avagianą.

Nesėkmes pirmą varžybų dieną patyrė kretingiškis Edvinas Paplauskas (50 kg), 6:15 pralaimėjęs ukrainiečiui Vladislavui Kutepovui, jonavietis Justas Mazajevas (54 kg), 7:9 nusileidęs bulgarui Ilianui Ilijevui, kaunietis Laurynas Slušnys (66 kg), jau antrame raunde dėl traumos nebegalėjęs tęsti kovos su bulgaru Aleksandru Kostovu ir vilnietis Artūras Filipovičius (70 kg), 2:12 pralaimėjęs italui Salvatorei Cavallaro.

Antradienį kitas sostinės atstovas Vladimiras Popovas (60 kg) aštuntfinalyje kovos su airiu Danieliu McInenney'u, o marijampolietis Vytautas Pivnickas (63 kg) pirštines surems su baltarusiu Aleksandru Vaščylka.

Dar vienas Lietuvos boksininkas - panevėžietis Rytis Sutkus (80 kg) - burtu valia pateko tiesiai į ketvirtfinalį, kur ketvirtadienį kovos su baltarusiu Vitalijumi Gorinu.

Pernai Ukrainoje vykusiame Europos jaunių bokso čempionate bronzos medalius iškovojo Eimantas Stanionis (52 kg) ir Ovidijus Aukštkalnis (80 kg).

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją