Pasak patyrusios krepšininkės, nors lietuvės buvo labai arti pergalės, joms pritrūko taiklesnių metimų nuo tritaškio linijos (6/25 – 24 proc.).

„Atrodė, metėme iš gerų padėčių, bet nepataikėme. Aš pati šiandien mečiau ne taip gerai kaip visada. O čekės nieko ypatingo nepadarė – jos tiesiog geriau pataikė.

Ką padarysi. Neatsitiko nieko tragiško, nes svarbiausios rungtynės vis tiek laukia Lodzėje. Dabar reikia pailsėti, pasiruošti, o neįveikiamų komandų šiame čempionate nėra. Tikrai nepulsime ašaroti“, - patikino R. Valentienė.

Mažiau optimizmo po nesėkmės demonstravo puolėja Giedrė Paugaitė.

„Vis dėlto čekės – pasaulio vicečempionės, žaisti su jomis sunku. Neatkovojome kamuolių, neradome savo žaidimo. Prancūzija? Pasirinkome patį prasčiausią variantą... Apmaudu, bet jeigu jos užėmė tik trečią vietą, vadinasi, nėra jos jau tokios stiprios“, - kalbėjo Lietuvos ekipos aukštaūgė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją