Šiauliuose renkamasi iš dviejų potencialių vietų stovyklavietei, abi jos - vos kilometras nuo arenos.

Palapinių miesteliuose bus teikiamos ne tik apgyvendinimo paslaugos. Organizatoriai taip pat pasiūlys įvairių pramogų.

Kiekviena stovyklavietė bus suskirstyta į poilsio ir pramogų zonas. Pramogų zonoje, kur bus siūlomos aktyvios pramogos, sportiniai žaidimai, rungtys ir turnyrai, laukiami ir užsienio krepšinio aistruoliai ir miestiečiai.

Stovyklavietėje bus įrengta scena, vyks taptautinis mažųjų kino formų festivalis „Tinklai“, laisvu nuo krepšinio metu vyks koncertai, bus įrengti prekybos taškai, vyks mugė. Pasibaigus krepšinio varžyboms stovyklavietėse miestiečius ir užsienio svečius pakvies naktinė diskoteka ir kitos naktinės pramogos.

Stovyklavietėse siūloma apsistoti savo bei organizatorių suteikiamose dvivietėse ir keturvietėse palapinėse, pageidaujantys daugiau komforto gali rinktis laikinus, kilnojamus brezentinius namukus su grindimis ir lovomis.

Didelis susidomėjimas apgyvendinimo palapinėse galimybe jaučiamas ir Kaune, organizatoriai jau pradėjo diskusiją su miesto valdžia dėl galimos laikinos stovyklavietės vietos šiame mieste. Neatsisakoma tokios idėjos ir Vilniuje, tačiau skirtingai nuo visų kitų „EuroBasket 2011“ miestų, sostinėje didesnis dėmesys būtų kreipiams ne į apgyvendinimo, o sirgalių užimtumo ir pramogų paslaugas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją