Mergina sako labiausiai mėgstanti batus, rankines ir akinius nuo saulės, pro kuriuos tiesiog negalinti praeiti nesustojusi.

Karolina prisipažįsta pastaruoju metu pradėjusi itin vertinti second-handus, nes ten galima rasti naujų ir kokybiškų rūbų už prieinamą kainą. Be to, gali būti rami, kad yra labai maža tikimybė sutikti merginą, vilkinčią tokį patį rūbą.

"Žinoma, apsiperku ir parduotuvėse, esančiose prekybos centruose ir panašiai, nes second-handuose niekada nerandu batų, o taip pat kelnių, džinsų ir retai kada rankinių. Taip pat naudojuosi ir internetinėmis parduotuvėmis, ypač Ebay.com",- stilingų daiktų medžioklės paslaptimis dalijasi mergina.

Karolinos stiliaus ikona - gatvės mada: "Įkvėpimo semiuosi ne iš vieno žmogaus, kurį galėčiau pavadinti savo stiliaus ikona, o tiesiog iš aplinkinių žmonių, sutiktų gatvėje. Taip pat naudojuosi ir internetu, tačiau ieškau ne konkretaus žmogaus, o garsių pasaulio miestų gatvės mados. Nors galėčiau išskirti Blake Lively, Agyness Deyn, taip pat kitus supermodelius, kurių apranga ir skoniu tiesiog negali nesižavėti!"

Negalėtų gyventi be juodų klasikinių aukštakulnių!

"Turbūt nėra tokio rūbo, kurio niekada neapsivilkčiau. Vadovaujuosi principu: Niekada nesakyk niekada!"

Dalyvauk ir Tu konkurse. Užpildyk anketą, atsiųsk savo nuotrauką, kurioje esi stilingai apsirengusi ar dėvi mėgstamiausius drabužius, ir laimėk mados namų "Sirena" rankinę - ją galėsi išsirinkti iš visų vasaros sezono rankinių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją